pomoc

Proszę potraktować ten post nad wyraz poważnie.Poznam samotna matkę z dzieckiem(dziećmi)układ czysto przyjacielski bez zobowiązań.Z mojej strony chęć przyjazni i pomocy.Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: pomoc

Cześć Marcin, nan 54 lata i samotnie wychowuje 2-kę dzieci, Patrycja ma 41 lat, a Wojtuś 37. Oboje mają porażenie mózgowe i potrzebuja codziennej pielegnacji, czy twoja oferta jest aktualna? Z chęcią przyjmę pomoc, bo już nie daję rady. Bardzo się cieszę, że są jeszcze tacy ludzie na świcie jak Ty.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

"Proszę potraktować ten post nad wyraz poważnie.Poznam samotna matkę z dzieckiem(dziećmi)"

O stary, ale masz fetysz! Czemu od razu nie dodasz, że najlepiej żeby jeszcze była ciężarna? Tak z ósmy miesiąc... nie?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

uwaga to może być PEDOFIL! Panią zalecam ostrożność, po usłyszeniu, że moje dzieci są dorosłe odrzucił ofertę! Choć zainteresowało go, że są niepełnosprawne! Moim zdaniem to zboczeniec, ale nie chcę tu wyrokować! Do tego jak tak można ranić ludzi, mowić o pomocy, a potem "niestety szukam matek z MAŁYMI dziećmi (najlepiej uposledzonymi/okaleczonymi)" - TO JEST NIE LUDZKIE!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

nauczcie sie czytac BARANY
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Co za wybuchowość i agresja! Wyzywać od baranów matkę z niepełnosprawnymi dziećmi. Brawo! Jesteś prawdziwym mężczyzną. I ty chciałeś komuś pomóc? Matka z dziećmi to nie zabawka. Sam chyba potrzebujesz pomocy. Dorośnij.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Zielony Rynek - sprzedaż rzeczy używanych - pytanie. (8 odpowiedzi)

Mam w planie pojechać w niedziele na Zielony Rynek na Przymorze. Słyszałam że można wtedy...

Sąsiad z góry immisja (7 odpowiedzi)

Witam Mam pytanie co zrobić z hałasującym sąsiadem z góry? Niejednokrotnie wzywana policja jednak...

Hiszpańska mucha czy ktoś miał do czynienia? (3 odpowiedzi)

Hej. Czy ktoś z Was miał może do czynienia z afrodyzjakiem hiszpańska mucha? Tyle sie o nim pisze...