pomoge bezinteresownie

pomoge bezinteresownie
Witam wszystkich !!Czesto zdarza sie ze brak nam sil i uusmiechu a wszystko spowodowane jest problemami z jakimi musimy sie borykac codziennie...Czesto brakuje osoby ktorej mozna by sie bylo wygadac poradzic a czasami poprostu poprosic o pomoc...wspolnie mozna wiecej,jesli masz ochote porozmawiac, nie wiesz jak rozwiazac swoj problem, musiasz zalatwic jakas sprawe a nie wiesz jak sie do tego zabrac poprostu napisz-wspolnie rozwiazemy sprawe...
Pomoge! w zamian wystarczy mi jedno slowo-dziekuje!
Ja tez kiedys potrzebowalam pomocy otrzymalam ja teraz probuje sie odwdzieczyc i chce pomagac innym....

Zobacz ogłoszenie »
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

:))

to cudne jestem pod wrażeniem

Re: pomoge bezinteresownie

potrzebuje pralki, lodówki, odkurzacza, wogóle wszystkiego może wiesz jak to rozwiązać

Potrzebuje pomocy materialnej/pienieznej cokolwiek.. Dla dzieci

Potrzebujemy pomocy ale już nie mamy siły i wiary że ktoś mógłby bezinteresownie pomóc gdy byłam po chemi A poprosiłam o pomoc otrzymałam ofertę sexy Jeśli jest ktoś kto naprawdę może w jakiś sposób pomoc proszę o kontakt 661 180 811

Witaj.
Ja pomagam bezinteresownie.
Chętnie potrzebowalbym pomocy.
Napisz
marzeniarddl@gmail.com

Co już pomogłem.

Ja też pomagam bezinteresownie. Wybrałem dom dziecka w łodzi i pomagam od roku. Spelnilem marzenia na wszystkie prezenty gwiazdkowe i w ciągu roku spełniam marzenia dzieci. Np wyprowadzenie piłkarzy na murawę w Widzew Łódź. Niósł piłkę Prawo jazdy sponsoring. Jedna dziewczynka chciała nakarmić zwierzęta w schronisku to załatwiłem prawie całego tira jedzenia dla zwierząt karmy. Skok na spadochronie. Autografy od Messiego z fc Barcelona . Od piosenkarzy też. No i załatwiłem całemu domu dziecka wyjazd do energolandia w licpu tego roku. Teraz załatwiłem że będą grać w serialu "szkola" 2 dziewczynki.

Napisz proszę zadziałały razem
Pozdrawiam
Pawel