pomysł?

Cześć, pewnie znasz mnie nie od dziś. Jestem tą dziewczyną, która zawsze patrzy w chodnik i szepcze coś pod nosem gdy idzie ulicą. Kiedy spojrzałeś na mnie przypadkowo w tramwaju, przeżywałam katusze, zastanawiając się, która z moich wad jest najbardziej widoczna. Najczęściej spotkasz mnie w księgarniach przy półce z fantastyką, z słuchawkami na uszach z których dolatują dźwięki gitarowych solówek. Ciekawe czy dałbyś mi moje 20 lat gdybyś przyjrzał mi się uważniej, a nie jedynie minął w drzwiach...?
Może chciałbyś porozmawiać? Na ulicy czy w środkach komunikacji miejskiej to zbyt podejrzanie wygląda gdy zagaduje się obcą osobę.
Pewnie znam Cię nie od dziś...

42417964
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: pomysł?

Trudno się zagaduje dziewczynę ze słuchawkami na uszach z których dolatują dźwięki gitarowych solówek

Hmm, ja tam wole nie zaczepiac takich, ktorzy szepcza cos pod nosem kiedy ich mijam... A jesli ktos obcy mnie zagaduje, to podejrzenie jakie mi sie nasuwa jest takie, ze chce mi cos sprzedac. Albo akurat ukradli mu portfel a musi kupic bilet do Zakopanego :)

mogą mieć też w uchu słuchawkę do telefonu w systemie "hands free"....i raczej nie są chorzy psychicznie ;PP

A może byś tak z terapeutą porozmawiała? To chyba nie jest zły pomysł. No chyba, że masz 16 lat. Wtedy zrozumiem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja myślałem że to jakiś " pomysł na......"

Soczyste żeberka....Bua, ha,ha,ha
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Poznam geja (36 odpowiedzi)

Wiem, że to brzmi idiotycznie i schematycznie, ale trudno tak wyjaśnić w kilku słowach o co...

Poznam znajomych - Gdańsk i okolice :) (36 odpowiedzi)

Cześć! Poszukuję osób do wspólnego spędzania czasu na piwko, planszówkę, rower czy rolki, ale...

Czy kobieta (40+),samotna matka może jeszcze znaleźć przyjaciela,partnera? (204 odpowiedzi)

Zastanawaim się czy to jeszcze mozliwe,aby kobieta po czterdziestce,będąca samotną matką mogłaby...