pończochy

zamierzam kupić pończochy samonośne dla swojej kobiety, macie jakieś miejsc godne polecenia gdzie można nie drogo kupić takie pończochy?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: pończochy

w galerii bandyckiej takie sprawy albo we wrzeszczu na klonowej

W bandyckiej są ceny bandyckie . Z tymi rajstopami samonośnymi to ja bym uważała. Tego artykułu nie kupisz na takiiiiiiiiiiii rozmiar . Musisz go znać. Proponuję zakupić z szeroką koronką.Tanie są w Leclerku ( na dole-w srodku)oraz w Merlinie na parterze. Fajne pończochy maja na Klonowej
w sexshopie .Fajniejsze sa do pasa ,lub body z połaczeniem pończoch

No tak, facet chce kobiecie zrobić prezent to brak wiary w jego możliwości a jak nie kupuje prezentów to narzekania, że nie kupuje. I jak tu dogodzić kobiecie?
Ja dla swojej Żony kupowałem w sklepie Gatta, o ile pamiętam to w Galerii Bałtyckiej

ale chodzi Ci o Leclarka i dział odzież/bielizna?

Tak ,oczywiście że nie w spożywce.Jeżeli chodzi o Gattę to jej wyroby mozna taniej kupić w marketach i właśnie również w Leclerku
na dole w sali sprzedażowej ( różnica jest czasami od 4 do 9zł w zależności od wzoru).
Michał nikt nie twierdzi że dawanie prezentów kobiecie to beee.
Mimo iż jest przesąd ,że butów partnerowi się nie kupuje, ja mężowi
w ciężkich czasach przywoziłam buty z zagranicy. On ze mną idzie na zakupy tylko po buty dla mnie i dzieci.
Wydaje mi się ,ze zakup pończoch to trochę trudniejsze zadanie ,
niż zakup bielizny .Panowie często naprawdę nie umieją okreslić rozmiaru ubrań i bielizny (wiem z doświadczenia zawodowego)
partnerek. Jezeli ty umiesz ,to gratulacje dla takiego mężczyzny.
Pozdrawiam

dziekuje, za porade :)

Inne tematy z forum

botox, gdzie polecacie? (26 odpowiedzi)

witam, chciałabym wybrac sie na botox (chce pozbyc się zmarszczek nad brwiami i minicznych przy...

Męskie stringi na plaży i na codzień co sądzicie? (5 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Chciałabym poruszyć dość nietypowy temat, który ostatnio zaprząta mi głowę. Mój...