ponowne wysyłanie CV

Mam pytanie.
Parokrotnie widziałam na różnych portalach ogłoszenie w sprawie pracy na stanowisko, które mnie interesuje.
Odpowiedziałam, aplikowałam lecz zero odzewu.
Po paru dniach ogłoszenie pojawia się znowu - warto wysyłac raz jeszcze swoją kandydaturę? Do skutku? ;))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: ponowne wysyłanie CV

Pewnie jeśli ciągle wystawiają jedno i to samo ogłoszenie, oznacza to, że praca o kant tyłka rozbić...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Lepiej zadzwonić, spytać się czy CV dotarło i jeśli tak, to czy już ktoś się z nim zapoznał.

Samo ponowne wysłanie CV w mojej opinii może mieć odwrotny skutek do zamierzonego. Zakładając, że pracodawca zapoznał się już z nadesłanymi aplikacjami to jak zobaczy drugi raz tą samą pomyśli, że po prostu wysyłasz CV gdzie popadnie, nawet nie zastanawiając się do jakiej firmy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

... ponowne wysłanie CV.w nadmiarze nic nie zaszkodzi a może wtedy wpadnie komuś innemu w ręce, ludzie przeglądający CV w firmach tez się zmieniają,chociaż szefowie podejmują ostateczna decyzję, jednak sugestia osoby czytającej CV.może szefa zainteresować.Życzę Powodzenia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja bym wysłała. Przynajmniej zobaczą że Ci naprawde zależy.
pozodzenia ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Firmy z branży stoczniowej które należy unikać..... (49 odpowiedzi)

Witam wpiszcie tu teraz trójmiejskie firmy z branzy stoczniowej które należy unikać i...

Praca za granicą. Niemcy (9 odpowiedzi)

Jeżeli szukasz pracy sprawdź najnowsze oferty. Najnowsze oferty pracy Niemcy. Szukaj pracy w...

Praca za granicą, czy są sprawdzone oferty? (40 odpowiedzi)

Od paru dni szukam pracy za granicą. Ofert jest pełno ale jak szukam opinii o konkretnym...