porazka

człowiek się umawia żeby coś zrobić i nie dość że przekłada co chwile terminy bo coś mu nie pasuje to za każda poprawkę źle zrobionej rzeczy sobie dolicza do wcześniej i tak wysokiej ustalonej ceny.
Proszę nie wierzyć w jego obietnice że coś załatwi na dniach czy dowiezie bo trwa to w nieskończoność i tylko człowiek się denerwuje. Ogólnie nie polecam.
Lepiej samemu coś zepsuć ale się nauczyć skręcać szafki śrubkami...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: porazka

widzę,że konkurencja nie śpi i dokonuje fałszywych wpisów,bo u żadnego Pana Andrzeja nie miałem przyjemności nic robić
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Stolarz solidny i nie dolicza dodatkowych kosztów no chyba,że ktoś po zatwierdzeniu projektu lub w trakcie realizacji zamówienia zmienia np szerokość szafki,ale wówczas to normalne,że za swoje niezdecydowanie trzeba dodatkowo płacić

RÓWNIEŻ ZGADZAM SIĘ Z OPINIĄ PANI MONIKI FIRMA GODNA POLECANIA ZWŁASZCZA BIORĄC POD UWAGĘ CENĘ I JAKOŚĆ

jak dla mnie cena jak i jakość konkurencyjna w odniesieniu do innych firm działających na rynku,z których usług korzystałem i nie było u nich rewelacji co do ceny, terminu i jakości ,wystarczy dobra komunikacja i każy problem można rozwiązać.ja zmieniłem wysokość szafki kiedy była już zrobiona i bez problemu został zmniejszona bez dopłat czy problemów ze strony Pana Marcina Firme polecam ja sam napewno jeszcze skorzystam

Hmm, że tak się wtrącę, bo mnie to zaciekawiło: MONIKA, JAN, Janusz piszą z tego samego IP?

Pozdrawiam

//Aktualizacja:
Widzę, że podobnie jak dwa inne posty na temat tej firmy. Ciekawe kiedy niektórzy nauczą się korzystać z Internetu :-)

Pozdrawiam

Jesteśy kolegami z pracy firme poleciła nam koleżnka,która wcześniej pracował na tym stanowisku komputerowym i kilka razy korzystała z usług tej firmy a na opinie natkneliśmy się podczas pracy przez przypadek i każdy postanowił wrzucić swoje "trzy grosze", ponieważ nie zgadzał się z zamieszczoną opinią-akurat w tamtej chwili nikt z nas nie pomyśał,ze piszemy z tego samego kompa,więc faktycznie ten sam ID może wydawać się dziwny pozdrawiam