pośrednictwo pożyczkowe ARKADIA Gdynia

Temat dostępny też na forum: Hydepark
mam pytanie.czy ktoś zna tę firmę,czy działają uczciwie i czy ktoś już załatwił tam kredyt i odebrał pieniążki.piszę ,bo mam złe doświadczenie a potrzebuję pilnie kasy bez uwijania się z bankami.plis pomóżcie.pozdro
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: pośrednictwo pożyczkowe ARKADIA Gdynia

złodzieje!! Działają z firma PROMINENT. To są oszuści mnie juz oszukali. Kazali mi wpłacić opłate przygotowawcza,wpłaciłem a rzadnego kredytu nie dostałem. Omijaj to mniejsce szerokim łukiem
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

dzięki za odpowiedz,na szczęście za bardzo zacząłem wnikać w ich podejrzaną działalność,chyba się skapneli,dorwałem telefonicznie niby szefa niby nie,zadawał dużo pytań itp,jak poszliśmy z żoną do samego biura w Gdyni,to pani jak nas zauważyła,to stwierdziła ,że firma zmieniła zdanie i potrzebują dodatkowych zabezpieczeń-śmieszni.wyśmialiśmy ją i wyszliśmy,i na całe szczęście-1500zł. w kieszeni.PRZESTRZEGAM PRZED NIMI!!!!.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja mam zamiar tam sprobowac czy znasz jusz gdzie nie oszukuja moj nr tel 513709426
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kancelaria Prawnicza oferuje pomoc w odzyskaniu całości opłaty przygotowawczej wniesionej na rzecz Prominent CF sp. z o.o. z/s. w Warszawie.
Wszelkie informacje można uzyskać klikając (albo wklejając w okno przeglądarki) poniższy link:
poznankancelaria.npx.pl/readarticle.php?article_id=4
Udzielamy również pomocy poszkodowanym przez firmy PKF "Skarbiec" sp. z o.o z/s. w Gdańsku ("Dobra Pożyczka"), "Infinity" sp. z o.o.o Poznań oraz Forminx Finance sp. z o.o. z/s. w Warszawie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dzien Dobry mam pytanie czy napewno udalo by sie odzyskac ta oplate?to jeszcze nic pewnego ale pare dni temu wplacilismy tej firmie 3 tysiace zl i do wtorku maja przyjsc pieniadze wszystkie rozmowy sa ponagrywane dyktafonem mamy tez dowod wplaty i inne papiery co pan o tym sadzi? jezeli nie dostaniemy do wtorku pieniedzy chcemy wniesc sprawe na policje lacznie z dowodami przeciez to kpina aby brac pieniadze i nie wyslac obiecanego kredytu czemu tego bagna nie zamkna mam nadzieje ze nas nie zrobia bo jezeli tak bedzie to ich ostatnie oszustwo to moge obiecac z reka na sercu jezeli mogla bym prosic jakis kontakt to milo by bylo

Informujemy, że biuro pomocy prawnej "ADSUM" około 100 procesów sądowych przeciwko firmom takim jak PKF SKARBIEC sp. z o.o. (dobra pożyczka), Forminx Finance czy Prominent
Na naszej stronie internetowej umiesciliśmy skany zapadłych w sprawie wyroków przeciwko tej firmie (zapraszam na http://www.adsum.org.pl Skany wyroków dowodzą, iż:
- można odzyskać stracone pieniądze;
- biuro ADSUM skutecznie pomaga poszkodowanym.
Po więcej informacji na temat sposobów odzyskania pieniędzy zapraszam na forum: http://www.dobrapozyczkaforum.pl
Udzielimy pomocy każdej osobie, która do nas się zwróci i robimy wszystko, aby odzyskać pieniądze poszkodowanych. Wszystkie sprawy prowadzone są przez kancelarię radców prawnych.
Bez względu na to czy skorzystają Państwo z naszych usług, czy też zwrócą się Państwo o pomoc do innych prawników rekomendujemy niezwłoczne skierowanie sprawy na drogę sądową. Z naszego doświadczenia wynika bowiem, iż jest to skuteczny sposób na odzyskanie pieniędzy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

W LISTOPADZIE 2010 ROKU ROBIŁAM KONSOLIDACJE W FIRMIE ARKADIA W GDYNI . ZAŁATWILI MI PRZEZ INNĄ FIRME.
WIEM , ZE SĄ WIARYGODNI BO KOLEANCE ZAŁATWILI KREDYT GOTÓWKOWY PRZEZ JAKIŚ TAM BANK .
DZIWNE RZECZY CO PISZECIE .. WYDAJE MI SIE , ZE KONKURENCJA
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Kobiecino ty chyba nie wierz co mówisz..WIARYGODNI To Oni są w wyłudzaniu kasy...za nieistniejący kredyt... jeśli wogóle ktoś coś dostał od nich to z pieniędzy wyłudzonych od wystarczającej liczby osób...! Podejrzewam że jesteś podstawiona albo sama tam pracujesz..i udajesz na forum klientkę...zadowoloną tylko z czego się pytam???
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Chłopie a może Ty jesteś podstawiony? Można by się teraz tu wykłócać, i wytykać sobie podejrzenia czy ktoś tam pracuje,czy pracuje dla konkurencji. Ja ogólnie jestem zadowolony ze współpracy z tą firma, zrobili mi konsolidacje na 10 lat. Możecie teraz pisać i krzyczeć że tam pracuje itd. tylko zwróćcie uwagę że w tym momencie będzie to wyglądało jak byście to właśnie wy pracowali dla konkurencji. Wyraziłem swoją opinię i zróbcie z tym co chcecie. Pozdrawiam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

a może jestes ta czarną niemiłą kobietą ?

witam potrzebuje pilnie na leczenie pozyczyc 1500zl na jeden rok mam netto na konto 1005zl mam komornika

zalatwialam tam pozyczke niecale 2 miesiace temu i wszystko poszlo bardzo szybko, sprawnie i bez najmniejszego problemu takze polecam w 100%.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

zgadzam się z przedmówcą. załatwiałem przez nich spory kredyt i wszystko przeszło bez najmniejszych problemów. wszystko zgodnie z umową, żądana kwota na koncie, raty jak w umowie, wszystko terminowo i o czasie. nie mogę złego słowa powiedzieć jakości i poziomie obsługi. chyba jedno z lepszych miejsc jakie miałem okazję spotkać.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Hejka ,

Dzięki wielkie za pomoc!!!! Fajna Pani z Arkadi załatwiła mi 50.000 zł na 10 lat na spłate komornika .
Polecam

jak to załatwic , zeby dostac u nich kredyt? aga19-03@tlen.pl powiedz? tez sie staram

Jestem ofiara posrednictwa ARKADIA w Gdyni, ktore dziala razem z PROMINENTEM. To zwykli naciagacze i smiem powiedziec -, wzieli odemnie pieniadze za posrednictwo a gdy nikt sie do mnie nie odzywal w zwiazku z pozyczka ja zrezygnowalam z ich uslug. Gdy poszlam po zwrot pieniedzy, ktore wplacilam, powiedzieli ze nic sie nie da z tym zrobic aby mi zwrocili. Czy moglabym liczyc na czyjas pomoc co zrobic dalej z ta sprawa ?

proponuję pozew zbiorowy. Proces wygrany na 100% a koszta rozłożone. Co Wy na to???

dobrze by bylo tylko czy znajdzie sie wiecej chetnych

moja mama tez jest poszkodowaną.
Załatwiała wszystko przez telefon z ta młodą arogancką kobietą, a ja byłam jako pośrednik do podpisania, ona nie przekazała informacji na temat zabezpieczeń kredytu, a gdy pieniądze po 7dniach nie przyszły na konto to w ogole nie odbierałą telefonu .
Dzisiaj byłam u nich w biurze i powiedziałąm jej ze mama dzwoniłą do warszawy i oni powiedzieli ze umowa zostałą odesłana to ona z wielkim oburzeniem powiedziałą ze to nie mozliwe i upewniła mnie ze sama wszystkiego sie dowie i zadzwoni tam i do mojej mamy.
Jednak po dwóch godzinach nie było telefonu to moja mama zadzwoniła do niej a ona nie odebrała, wzieła telefon od ojca i ta młoda dziewczyna odebrałą i była zdzwiniona ze moja matka dzwoni z innego numeru i z wielkim zdziwieniem powiedziałą ze mi wszystko niby wytłumaczyła, kiedy było inaczej.
A gdy podpisywałam umowe kładła mi na biurko milion papierków i nie umozliwiła mi przeczytania umowy a gdy jej zwróciłam uwage powiedziała ze przeciez wszystko jest jasne.

Ta firma to jest jeden wielki przekręt nie dają umów ani kopii po podpisaniu , a ta młoda unika kontaktu z klientami kiedy jest cos nie tak.

NIE POLACAM ICH, oni poszukują ludzi aby dostać od nich po te kilka tys a pożyczki nie ma i nie bedzie.

pieniądze pożycza się w banku - a nie w "agencji"

Informuję, że jest kilka osób, zdecydowanych i gotowych wytoczyć proces zbiorowy przeciwko firmie PROMINENT. Jeżeli ktoś z poszkodowanych chce się dołączyć to podaję e-maila do "prowadzącego" :-) Sprawa, póki co jest na etapie poszukiwania oszukanych :-) Jak wiadomo, musi być przynajmniej 10-cioro oszukanych.

haslerk@wp.pl

Pani Joanno ... ??? :-)

ja jako osoba podpisująca dokumenty za moja mame w gdyni z chęcią dołączyłabym się do pozwu ... moja mama tez tam dzwoniła i powiedziała tej kobiecie ze poda ta firme do sądu... a ta baba się zaśmiała

"Informuję, że jest kilka osób, zdecydowanych i gotowych wytoczyć proces zbiorowy przeciwko firmie PROMINENT. Jeżeli ktoś z poszkodowanych chce się dołączyć to podaję e-maila do "prowadzącego" :-) Sprawa, póki co jest na etapie poszukiwania oszukanych :-) Jak wiadomo, musi być przynajmniej 10-cioro oszukanych."

Dodaję, że jest już adwokat, doświadczony w "tych" sprawach, który będzie reprezentował nas przed Sądem.

haslerk@wp.pl

wystarczylo zrobic zabezpieczenie tak jak jest napisane w umowie , ludzie co wy umów nie czytacie ? ja zostałam poinformowana o zabezpieczeniu .

... Rozumiem, że pieniędzy Pani nie zwrócili?

Pani Joanno ... i inni poszkodowani chcący odzyskać wpłacone pieniądze!

Proszę o pilny kontakt na e-mail:

herana@wp.pl

niestety firma nie zwróciła mi pieniedzy

Proszę o kontakt na podany wyżej adres e-mail

Pomoc w odzyskaniu pieniędzy wpłaconych na rzecz Prominent CF sp. z o.o. Warszawa oraz pośredników (firmy Arkadia i Progresja). http://www.poznankancelaria.npx.pl

Inne tematy z forum

Chore zatoki? (23 odpowiedzi)

Cześć i czołem! Od kilku tygodni mam problemy z przewlekłym katarem i nie mam pojęcia jak sobie...

Meble biurowe na zamówienie - najlepsza firma? (21 odpowiedzi)

Hej, szukam firmy z Trójmiasta, która zajmuje się produkcją mebli na zamówienie - chodzi o meble...

Gdynia Centrum (Międzytorze) - opinie i oceny (11 odpowiedzi)

Semeko Grupa Inwestycyjna S.A. wspólnie z należącą do grupy PKP S.A. spółką Xcity Investment...