poszukiwana do tańca

poszukiwana do tańca
cześć wszystkim, czy jest wśród czytających płeć żeńska mająca ochotę potańczyć dziś lub jutro 10.10.2015 w klubie gdzieś w Gdańsku, a nawet i Gdyni?
Wymagania : nie musisz umieć tańczyć byle chęci do tańca były - jakoś poradzimy sobie obiecuje że po palcach nie będę tupać :) tyle w temacie :)
Typ muzyki - >każda nawet disco nie pogardzi się byle nie jakiś hard metal darcie mordy szatańskich 666 itp :)
o mnie : lat 30 , wzrost 180 cm od podłogi pracujący chcący się dziś poruszać na parkiecie a rzadko mam okazję więc postanowiłem dać takie ogłoszenie ... czemu? znajomi mają swoje sprawy sami zresztą wiecie , że odzywają się rzadko bo rodzina bo im sie nie chce (zawsze coś wymyślą )
także zapraszam( choć cichą nadzieję mam że jeszcze są ludzie chcący trochę kcal spalić na parkiecie) :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

;)

widzę, że nie tylko ja nie mam z kim wyskoczyć na tańce :) ale pewnie już nieaktualne bo tuzin pań przymierza już swoje najładniejsze sukienki, ale łapki w górę z mega uśmiechem ode mnie za pomysł ;)

:)

tuzin pań chyba przymierzało sukienki i stwierdziło , że nie ma się w co ubrać i odziwo nie udało się z nikim ugadać na parkiet , więc zapraszam do kontaktu