poszukiwana firma dekorująca sale weselne 11.08.2012
Witam! Poszukuję firmy zajmującej się dekoracją sal weselnych:
interesują mnie dekoracje z róż w kolorze bordowym z eustomami w kolorze kremowym
dekoracja dotyczy sali morskie oko w hotelu nadmorskim - termin 11.08.2012r.
- oferta ma dotyczyć 10 stołów okrągłych (10 osobowych - same stroiki - niskie z wcześniej wspomnianych kwiatów),
stołu dla pary młodej (prostokątny 6 os. - dekoracja taka jak na wcześniejszych stołach)
dekoracji na stolik dla orkiestry (też okrągły 6 os. dekoracja jak na wcześniejszych stołach)
i dwóch dekoracji na barki z jedzeniem (coś dłuższego, ale niskiego)
dodatkowo dekoracja krzeseł (kokardy z organzy w kolorze bordo - pod kolor róż)
i ew. propozycja co do dekoracji ściany za parą młodą
interesują mnie też oferty dot. dekoracji samochodu i bukietu ślubnego i bukietu dla świadkowej i butonierek dla świadka i pana młodego (wszystkie ze wspomnianych kwiatów, bukiety świadka i świadkowej z samych róż)
adres e-mail molly_r@o2.pl
interesują mnie dekoracje z róż w kolorze bordowym z eustomami w kolorze kremowym
dekoracja dotyczy sali morskie oko w hotelu nadmorskim - termin 11.08.2012r.
- oferta ma dotyczyć 10 stołów okrągłych (10 osobowych - same stroiki - niskie z wcześniej wspomnianych kwiatów),
stołu dla pary młodej (prostokątny 6 os. - dekoracja taka jak na wcześniejszych stołach)
dekoracji na stolik dla orkiestry (też okrągły 6 os. dekoracja jak na wcześniejszych stołach)
i dwóch dekoracji na barki z jedzeniem (coś dłuższego, ale niskiego)
dodatkowo dekoracja krzeseł (kokardy z organzy w kolorze bordo - pod kolor róż)
i ew. propozycja co do dekoracji ściany za parą młodą
interesują mnie też oferty dot. dekoracji samochodu i bukietu ślubnego i bukietu dla świadkowej i butonierek dla świadka i pana młodego (wszystkie ze wspomnianych kwiatów, bukiety świadka i świadkowej z samych róż)
adres e-mail molly_r@o2.pl