poszukiwany dobry pediatra

Hey,

W związku z niedługim przyjściem na świat mojego maluszka, mam pytanie jakiego pediatrę z okolic Małego Kacka polecacie? Mam zamiar się zapisać do przychodni Orłowo, czy tam jest godny zaufania specjalista, któremu mogę polecić swoje dziecko? Chciałabym wybrać pediatrę w najbliższej przychodni bo liczę na wizyty patronażowe pielęgniarki jak i pediatry.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: poszukiwany dobry pediatra

tylko nie orlowo.fakt lekarki super mile ale na leczeniu nie maja pojecia,antybiotyk na zyczenie mamy jesli tylko chce,na potowki dostalam skierowanie do szpitala.zenada
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Omijać Orłowo Wrocławską, tak jak przedmówczyni pisze- Dr D-Radke tylko homeopatia i na wszystko bez względu na chorobę. Dr JZielińska też mocno wiekowa i zna 2 leki na krzyż- ewentualnie odsyła do specjalistów. Ale nie ma biedna pojęcia, że przed wizytą u specjalisty trzeba mieć komplet badań a nie widzimisię pani doktor. Skierowania na badanie to ona nie da, bo ma jest współwłaścicielk,ą przychodni i się trzęsie zanim cokolwiek miałaby przepisać. Ponadto do JZielińskiej są upiorne kolejki,mimo zapisów na godziny zawsze się czeka dużo dłuzej, a to dlatego żę dr jest bardzo roztargniona i wszystko sprawdza po 3razy. Bardzo często się myli, nie stawia pieczątek, dat brak gramatury czy dawek itd... Jeździmy do Sopotu i ta zmiana wyszła nam na lepsze!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dzięki Dr Deńcy moją córkę ominęło bezmyślne faszerowanie antybiotykami i inną chemią przez kilkanaście lat. To dobry lekarz i wie co robi, nawet jeżeli nie do końca wierzy się w homeopatię. Łączy tradycyjną wiedzę ze wspólczesną a kiedy trzeba stosuje mocniejsze leki z tym ,że robi to w sposób uzasadniony. Poza tym to jedyny lekarz, który słucha pacjenta( a wiem co mówię bo trzykrotnie zmieniałam pediatrę )Polecam!

Moje dziecko od urodzenia jest prowadzone u dr Zielińskiej i nie mam powodu do narzekań.Dostałam skierowanie na badanie jak było potrzebne. Nie miałam żadnego wypadku brak pieczątek itd... Pediatra starszej daty ale proponuje leki nowszej generacji. Umawia się na konkretną godzine, czasami jakiś poślizg ale to wszędzie sie moze zdarzyć. Ja jestem zadowolona.

Inne tematy z forum

Dragon City Cheats 2020 (3 odpowiedzi)

just grab dragon city resources! we know you donвЂt want to spend your money on a...

Solano (19 odpowiedzi)

Kompleks powstanie w dobrze skomunikowanym miejscu Gdyni. Sąsiedztwo ulicy Wielkopolskiej...

Perła Księcia Kiejstuta - opinie i oceny (7 odpowiedzi)

Perła Księcia Kiejstuta powstaje w dolnej części Małego Kacka - blisko głównej osi komunikacyjnej...