Re: poszukuję dj
Mało masz czasu. Sprawdź DJ'a pana Marcina Pietrasa (DJ Marcel) tel. 602 158 497, z którym sama miałam przyjemność współpracować przy okazji mojego wesela w sierpniu zeszłego roku. Współpraca naprawdę udana. P. Marcin wcześniej wszelkie szczegóły z klientem i trzyma się planu, jest profesjonalnie przygotowany: garnitur, pełna kultura, klasa sama w sobie. Jak pojawi się coś niezaplanowanego, ma rękę na pulsie i jest przygotowany na niespodzianki. I co było dla nas najważniejsze: nie ulega namowom wypitych gości, którzy proponują mu alkohol, bo jak sam mówi, jest w pracy. Współpracuje z poważnymi obiektami hotelowymi, co świadczy o wysokim poziomie usług. Cenowo jest konkurencyjny i elastyczny. Nasi goście wspominają trzy za-je-bi-ste atuty naszego wesela: obsługa, jedzenie i DJ, dlatego szczerze go polecam i będę polecać bo lubię i cenię współpracę z profesjonalistami. ALE UWAGA!!!! MA NAPIĘTY GRAFIK. Zadzwoń i zapytaj. Ja miałam ślub w piątek, więc udało mi się go "złapać". Powodzenia. Justyna
1
4