Re: poszukuje kobiety ktora...
myślę że bujanie się jest lepszym wyrażeniem, niż zarzucanie ludziom prosto z mostu braku myślenia, braku inteligencji jak to tu czynią to raz, dwa nie mam powodu się obrażać bo osoby które wypowiadają się ,,aby polska nie zginęła,, nie są dla mnie żadnym autorytetem... a trzy, myślę że kobieta która pyta o kontakt do innej kobiety która doświadcza przemocy i dodaje ,,;),, na końcu zdania ..tak naprawdę jej nie doświadcza zbyt mocno.. co nie zmienia faktu ze problem istnieje, jest dramatem kobiet w 4 sianach.. kobiet, dzieci..wiec wiem o czym mówię i będę reagował emocjonalnie bo wasze rady są guzik warte.. wygląda to tak: maż mnie napie..., boje się wrócić do domu co mam zrobić, już nie mam siły żyć odp forum: chcesz o tym porozmawiać? Bardzo szybko wychwytujecie błędy ortograficzne, czy też podłapujecie temat złośliwości.. ale bardzo rzadko wypowiadacie sie merytorycznie na jakiś temat! Chcecie zrobić coś pożytecznego? to przestanie poruszać temat @marTineza bo mnie naprawdę guzik obchodzi co ktoś o mnie myśli.. wiem co mówię wiem jakie rozwiązania były najnieskuteczniejsze w takiej sytuacji.. bo to wszystko przerabiałem i to ładnych parę lat. Zamiast tego, piszcie jaką macie wiedzę użyteczną na takie ewentualności! bo często kobiety zanim zdecydują sie na krok w stronę komisariatu, budują swoją wiedzę właśnie w oparu o doświadczenia innych... wiem to takie banalne.. pisać na temat.. prawda? ale może właśnie dziś...i zapewniam że kobiety i rodziny będą wam wdzięczne za użyteczne informacje.. a nie za info odnośnie moich dysów i kaprysów :)
1
2