poszukuję niani Gdynia Obłuże

Temat dostępny też na forum: Oksywie Rodzina i dziecko Kupię
Witam,
20 sierpnia kończy mi się urlop macierzyński, a Tosia skończy 5 miesięcy. Wykorzystam jeszcze trochę urlopu wypoczynkowego i niestety we wrześniu trzeba wrócić do pracy, a Tośce znależć "ciocię-babcię"-opiekunkę na stałe, najchętniej z okolicy Obłuża. Tak więc osoby chętne, z doświadczeniem w opiece nad małymi dzieciaczkami proszę o kontakt :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: poszukuję niani Gdynia Obłuże

hopek
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Proszę podać w jakich godzinach pani potrzebuje opieki do dziecka.Ja jestem zainteresowana opieka, ale pasują mnie godziny od 7-15 a najlepiej pół etatu mieszkam na Oksywiu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

polecam moją szwagierkę, akurat szuka zajęcia. Jest dyspozycyjna. Ma świetne podejście do dzieci. Moja Madzia jest niedotykalska, a Natalia "kupiła" ją od razu, hehe ;) Doświadczenie też ma, opiekowała się dziećmi w różnym wieku (noworodkami, niemowlakami, starszakami) indywidualnie i w grupach tez (na różnych przyjęciach).
Mówiłam jej o tym ogłoszeniu.
Gdybyś była zainteresowana to podaj maila, albo telefon. Bedzie pisać albo zadzwoni.

Witam i przepraszam, powinnam usunąć a zupełnie zapomniałam, już nie aktualne :( Mamy już nianię :)

tak sobie myślałam, dopiero po chwili spojrzałam, że stary wątek

jestes szczesciara ze szybko znalazlas nianie :(
ja szukam ale mieszkam w rumi-janowie

Asieńka, od kiedy potrzebujesz niani i na jakie godziny? Mnie interesuje praca od września, od rana do około 14, ew. niektóre wieczory w zależności od planu zajęć. Studiuję psychologię a maluchy uwielbiam i mam już doświadczenie w opiece nad dziećmi od 7 mż ;-) Jak coś to napisz tu to podam Ci moje namiary ;-)

potrzebuje wlasnie od wrzesnia,jutro jade do szefa obgadac co i jak,mlody ma 1.5 roczku,godziny pracy sa rozne,ale moglabym sobie sprobowac ustawic ranne godziny....daj swoje gg to napisze do ciebie ;)

Witam
Mam 21 lat i jestem nianią z ponad 3 letnim doświadczeniem. Na stałe opiekowałam się już dwójką dzieci w wieku 1 - 3,5 lat dziewczynka i 5 - 14 miesięcy chłopiec.Mam doświadczenie z dziećmi mocno chorowitymi oraz mocno alergicznymi.
Praktycznie każde dziecko do mnie lgnie. Jestem osobą zrównoważoną spokojną lecz konsekwentną.
Mieszkam w Rumii, lecz jestem w pełni mobilna oraz posiadam własny samochód. Jestem w stanie podjąć prace w obrębie 50 km
Aktualnie poszukuje pracy jeśli ktoś jest zainteresowany proszę o kontakt pod numerem telefonu 883 150 861

Inne tematy z forum

Terminal Kontenerowy w Gdyni (ten, gdzie parkuje prom Stena). (480 odpowiedzi)

Jeśli ktoś potencjalnie zainteresowany pracą w tym Terminalu (nie mylić z GCT z naprzeciwka),...

Przeróbki krawieckie Gdynia Obłuże, Pogórze Dolne- gdzie? (13 odpowiedzi)

Witam, mam do wymiany zamki w spodniach i kurtce jesiennej macie jakieś namiary na osobę...