poszukuje stolarza

mam problem,poniewaz wymiary pod drzwi pokojowe sa nierowne,w jednym o centymetr krocej w innym wiecej o dwa centymetry,nie wiem jak oni kiedys te mieszkania budowali,chyba na oko:)))no ale chcialabym drzwi wymienic,nie ma o takich wymiarach na rynku,jedynie kupic i pozniej przycinac,albo zrobic na wymiar ale to juz potworne koszta,znacie moze jakiegos stolarza z gdyni?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: poszukuje stolarza

Przepraszam, ale po co stolarz? Najlepsze pod względem estetycznym i cenowym jest podkuć otwory, opaski ościeżnic i tak zasłonią ewentualne uszczerbki, a przynajmniej można zamówić drzwi takie jak się chce. Nawet jeśli są betonowe nadproża to dwa centymetry nawet nie dojdzie do zbrojenia.
Życzę powodzenia w remoncie.

Re: poszukuje stolarza

ja również poszukuje stolarza który robi schody drewniane, prosze o namiary

Inne tematy z forum

Ubezpieczenie domku letniskowego/ROD (4 odpowiedzi)

W czasie "zarazy" gwałtownie wzrosło zainteresowanie działkami ROD. Wielu nowych działkowiczów...

Aplikacja mobilna do zarządzania pracami budowlanymi - co o tym myślicie? (4 odpowiedzi)

Witam. Jestem właścicielem firmy remontowo-budowlanej. Zatrudniam obecnie kilkunastu pracowników....

Układanie paneli podłogowych! (34 odpowiedzi)

Witam! Solidna i tania ekipa ułoży panele podłogowe w Gdańsku lub okolicach. Cena za m2 15zł...