potrzebny zespół muzyczny do kościoła

Czy ktoś zna jakiś super fajny zespół muzyczny do kościoła - godny polecenia???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: potrzebny zespół muzyczny do kościoła

Witam..."z Milosci Pana"..Konakt...Michal Waliwoda...504-891-423
...9 osob...rozne instrumenty....polecam..mielismy na slubie....rewelacja!

a jakie koszta?

okolo 200zl

Cześć.Jestem skrzypaczką i wraz z pianistą-organistą tworzymy zespół.Jesteśmy studentami Akademii Muz.w Gdańsku.Robimy profesjonalne oprawy ślubne już od 8 lat.Rozpoczynając Marszem weselnym ,poprzez przepiękną Arię na strunie G -J.S.Bacha i Ave Maria J.S.Bacha-Gounoda,czy Schuberta kończymy także Marszem weselnym F.Mendelssohna.Muzyka brzmi niczym w niebie i to nie są moje słowa.Zachęcam,bo to tworzy anielski nastrój,rodzice płaczą a Ty wiesz,że jest to najważniejsza chwila w Twoim życiu.
tel.300 92 80

Jaka jest cena tej usługi , i czy w najbliższym czasie będziecie na jakimś ślubie - tak aby mozna było Was usłyszeć?
Pozdrawiam

Cześć też bardzo mnie to zainteresowało i bardzo proszę podaj mi cenę tej usługi. Ślub jest w Gdyni 31 maja 2003 i włąśnie gracie może gdzieś i można przyjść i Was posłuchać bo jest to najlepsza reklama!
Proszę o szybką odpowiedź Pozdrawiam WIOLA

Pozdrawiam bardzo serdecznie!Koszt oprawy muz.wynosi 200zł.Mam obecnie sporo zamówień w Lublinie,bo stamtąd pochodzę.Natomiast w Gdańsku grałam w grudniu i kilka mam na czerwiec i lipiec.Mogę jednak dostarczyć nagranie ze ślubuw jednym z lubelskich kościołów.Tylko zastanawiam się kto zagra na moim ślubie,który też niebawem się szykuje...

polecam

http://www.sospiro.pl

Bardzo serdecznie dziekuję Zespołowi Sospiro, który zagrał na naszej Mszy ślubnej w maju. Nie tylko gracie i śpiewacie pieknie i nastrojowo, ale potraficie także dopasować się do róznych sytuacji, jakie mogą wyniknąć na Mszy,a u nas wynikła konieczność odatkowej pięsni i zmiany kolejności. Polecamy wszystkim! Pracowaliśmy z p.Martą i p.Kasią, ale grał tez gościnnie jeszcze jeden Muzykant ze względu na instrument, na którym nam zalezało. Pani Marta profesjonalnie podchodzi do muzyki, ubioru i do nas. Poza nami sama dokonała wszelkich uzgodnień z księdzem. Część zespołu towarzyszyła nam także w domu podczas blogoslawieństwa. Cena także jest bardzo przystępna w stosunku do tych, jakie są na rynku. Goście długo wspominali nasz ślub a my kilka razy oglądaliśmy już płytę, bo muzyka i śpiew są po prostu piękne i choć nie chcieliśmy śpiewu oazowego, to tez nie bylo zbędnego patosu.

w zeszlym tygodniu byl nasz slub. W kosciele mielismy zespol INSPIRUM z Gdanska (http://www.inspirum.pl ) i jestesmy bardzo zadowileni. Slub byl w jezyku angielskim i na niecale dwa tygodnie przed slubem poprosilam ich o zagranie utworow, ktorych nie znali. Nauczyli sie! i bylo pieknie. Dostalismy wiele komplementow na ich temat :) Polecamy.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

polecam: http://balticbrass.pl/

a gdzie mieliście ślub? bo my mamy w Zblewie, wesele w Twardym Dole ( tak jak Wy ) i szukam zespołu do kościoła. Oni są z Gdańska, a ile kosztują? Dzięki za info

Skrzypce i śpiew - zapraszamy.. http://www.2-5-1.gda.pl

Niepowtarzalna oprawa muzyczna
flautists.cba.pl

Witam,
możemy Pani zaproponować niecodzienną i profesjonalną oprawę muzyczną wykonywaną przez zawodowego dudziarza.
W sprawie szczegółów zapraszam do kontaktu.

Przykładowe zdjęcia podczas gry na dudach:

Pozdrawiam
Magdalena Rybczyńska

image

image

przepraszam- nie ten kod wkleiłam :)
image

image

polecam duet flautist. To dwie utalentowane dziewczyny które grają na fletach. były na weselu koleżanki i to był inny ślub cudowny wejdź na stronę http://www.flautist.cba.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Garnitur ślubny dobrej jakości gdzie mogę kupić??? (99 odpowiedzi)

szukamy z moim przyszłym mężem dobrej jakości garnituru.... czy ktoś coś wie??

wydruk zaproszeń - jaka drukarnia? (24 odpowiedzi)

hej :) mam już swój pomysł i projekt zaproszeń, jaka drukarnie polecacie? w której drukują tanio...