potrzebuje poradni rehabilitacyjnej dla dziecka w gdansku bardzo pilnie!!!!!!!!!!!!!!!

Temat dostępny też na forum: Kobieta Przymorze Małe
Witam poszukuje dobrej państwowej poradni rehabilitacyjnej dla mojej córki i to jak najszybciej potrzebuje pomocy pilne
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: potrzebuje poradni rehabilitacyjnej dla dziecka w gdansku bardzo pilnie!!!!!!!!!!!!!!!

polecam ul. polanki dr Prajs lub przechodnia na przymorzu na ul Tysiaclecia...Osrodek wczesnej interwencji

Re: potrzebuje poradni rehabilitacyjnej dla dziecka w gdansku bardzo pilnie!!!!!!!!!!!!!!!

no na polanka nie ma miejsc a mam skierowanie od pediatry

na polanki zwsze nie ma miejsc le zapisz sie do kolejki...do mnie zadzwonili po 2 tyg ze sie zwolnilo miejsce.....
albo wez kogos prywatnie.....z polanki.

zamknieta jest lista wiec nie moge sie zapisać a na prywatnego mnie nie stać

Inne tematy z forum

Jesionova (3 odpowiedzi)

Ze względu na lokalizację inwestycji we Wrzeszczu, na dodatek w najbardziej centralnej części tej...

Browar Gdański - opinie i oceny (37 odpowiedzi)

Inwestycja będzie realizowana na terenie dawnego browaru we Wrzeszczu. W pierwszym etapie...

Siłownia bez umów (16 odpowiedzi)

Czy istnieje w Gdańsku w pobliżu wrzeszcza siłownia bez zobowiązań i umów. Praktycznie każda...