powrot do polski

mam pytanko czy warto wracac jak z zarobkami jest w polsce ja pracuje jako programista operator cnc ile mozna zarobic w trojmiescie dzieki za info
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: powrot do polski

siedz gdzie siedzisz i zapomnij o ojczyznie bo ona już zapomniała o rodakach taki tu syf. wyzysk i bezrobocie pozdro
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

programista w trojmiescie od ok. 3-10 zalezy jaka firma, programistow szukaja sii, thompson i intel z tego, co wiem. moze poszukaj jakiejs pracy on line z firmy zagranicznej.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

chodzi o programowanie maszyn cnc czy o programiste na komputerach stron internetowych itp ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Daj sobie spokój z powrotem, nie wiem jakie masz doświadczenie w zawodzie itd. ale z tego co się orientuję to operator CNC wykręci może 2k netto, programista pewnie trochę więcej, ale i tak cienizna
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

jak masz tam gdzie jesteś prace to nie wracaj bo nie będzie cie stać nawet na polowe tego co tam .asymiluj się i będzie ci dobrze
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

OK dzieki wszystkim za info 2 tys do troche malo czyli nie ma sensu wracac pozdrawiam wszystkich
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

Czy znacie firmę Nuga Best? (10 odpowiedzi)

Jak wyglądają zarobki i godziny pracy? Czy wypłaty są na czas, czy trzeba walczyć o własne...

Życie za granicą to też nie bajka... (48 odpowiedzi)

Obserwowałam to forum jeszcze w momencie, kiedy byłam w Polsce i tak jak większość z Was...

Własny biznes do 40 tyś zł (22 odpowiedzi)

Witam macie może jakieś pomysły na własny biznes z budżetem do 40 tyś zł ?? Myślałem nad prostym...