powrót do przeszłości

jimmy white przed chwilą wygrał turniej. to nic, że to był trzeciorzędny turniej w pradze. i tak niezmiernie miłym zakończeniem tygodnia było oglądanie weterana w tak dobrej formie. zwłaszcza, ze w półfinale aktualnego mistrza świata rozpracował. na obejrzenie bilardzisty z newmanem nabrałem ochoty teraz.

a by the way, to tydzień temu minęła trzecia rocznica śmierci przesympatycznego i niezwykle uzdolnionego faceta. szkoda chłopa. nie mam wątpliwości, że gdyby nie raczysko byłby dzisiaj no.1

http://www.youtube.com/watch?v=2dcE6G9Nt2Q
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: powrót do przeszłości

Oglądałem.
Wszystko mu wychodziło.
Chociaż na 15 czerwonych chyba Higgins byłby górą.
W rundzie wstępnej przeciwko Maguire'owi zagrał Krystof Michal, leader Support Lesbiens.
http://www.youtube.com/watch?v=ZPQ-yLD8JKc&feature=related

do dzisiaj pamiętam najlepszą radę, którą udzieliłeś jakieś 11 lat temu na spotkaniu gratki w wejherowie przy stole bilardowym. układ bil był taki, że zupełnie nie wiadomo było co i jak wbijać:

"a teraz to trzeba zamknąć oczy i nap...lać"

stosuję się do tego czasem :)

Dawne czasy.
Teraz już rzadziej zamykam oczy, wolę grać odstawne.
Oj dawno nie pykałem w kulki.
Jakoś tak nie ma gdzie.

A właśnie, miałem napisać i jakoś tak zapomniałem.
Oglądałem przez dwa dni jak Steve Davis stawiał się Higginsowi w Sheffield i w końcu go ograł.
Nie żebym miał coś przeciw Szkotom (Ketling przecież był Szkotem) ale to ładne jest, jak starzy mistrzowie podnoszą głowę. Bardzo lubię oglądać eleganckiego snookera Davisa.

widziałem tylko powtórkę bo byłem w krakowie. a może w częstochowie akurat? już tracę rachubę. steve historycznego dubla zaliczył. jest wielki. pozdrawiam z działdowa póki jeszcze z zasięgu nie wyjechałem

zapomniałem dodać, że i tak wygra ronnie. może chociaż w tej dziedzinie uda mi się coś przewidzieć, bo na polityce to ja się wyraźnie nie znam i juz przestanę się wypowiadać. ta głupia i nieudolna partia postanowiła przerżnąć wybory, które były spokojnie do wygrania i jednak wystawiła jarkacza. no nic, nie pierwszy raz się myliłem. errare humanum est. a na mazowszu wiosna jak wszędzie. brzozy zazieleniły się jak świeże szczytówki krzaczków gandzi. trzeba będzie bieszczady niedługo odwiedzić. w 1h i 40 min samolotem od czerwca ponoć będzie można z rębiechowa tam dotrzeć. czad

Nie żebym sie rechotał czy coś tam.
Ale stało się.
Z 5-9 Selby wyprowadził na 13-11 i Ronnie przesiadł się na trybuny.

widziałem, widziałem...a mogłem siedzieć cicho. teraz już żadnej charakternej postaci tam nie widzę. sami nudni rzemieślnicy zostali

No fakt: Selby, Dott, Robertson i Carter.
Najciekawiej z nich wszystkich gra Dott, zdecydowanie lepiej niż ostatnimi laty. Ale racje masz, ciężko utożsamić się z którymś z przyszłych mistrzów globu :)))

no i selby, co groźne miny robi bo chce chyba stać się wybrakowaną namiastką ronniego, przepięknie się sfajdał na czarnej. racja, dott wykonał olbrzymi postęp. tyle że ma teraz mało czasu na odpoczynek, dlatego w finale obstawiam robertsona. australii też się coś należy, a trzeba się spieszyć bo za perę lat finały mogą być chińsko-chińskie

Ja - co prawda - nie mogłem wczoraj patrzeć na sport, bo mi się goście zjechali co wolą oglądać filmy sensacyjne.
Ale w wynikach na BBC widzę, że Dott-Selby 17-14.
Kto mnie podpuszcza?

Tam podpuszcza zaraz.
Za kwadrans do ogrodu jadę na kolejnego grilla.
Nie wiem jak tam dojadę, ale jako gospodarz imprezy wypadałoby chyba tam być. ;)

nikt, nikt. przecież napisałem, że selby zawalił dziecinnie prostą czarną, pożegnał się z turniejem i poszedl szukać pocieszenia u swojej dojrzałej narzeczonej. a w finale dott zagra z kangurem

Oglądałem jak Robertson grał z Gouldem.
Przyznam, jestem zaskoczony, że dotarł do finału.
Ale żeby miał wygrać? No to by Panie Hobo nie było w porządku :)))
Ja tam życzę wygranej Dottowi, jest najrówniejszy w tym turnieju.

przegra z krestesem. tylko nie wiem co to jest kretes. najważniejsze, że gks wygrało. póki co, nieźle mu idzie jak widzę. pozdr

ha! system zadziałał. wiedziałem, że jak napiszę, że mój (krótkoterminowy bardzo) faworyt przegra, to on faktycznie wygra. puchar jedzie zatem na antypody, a robo-cop może nazwać się wielkim farciarzem. bo tak fatalnie pozycjonującego białą mistrza, to chyba w historii nie było. ogólnie finał pełen błędów i farciarskich przypadków

Ale pofarciło kangurowi, fiu fiu ....

Inne tematy z forum

Zarabianie na kryptowalutach - Jaki podatek? Potrzebna DG? (7 odpowiedzi)

Witam, Chciałbym uzyskać informację na temat sposobu opodatkowania zarobku (osoba fizyczna)...

Grajdołki (159 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...