poznajmy się?

mam 22 lata każdy z kim poznam się przez neta pisze uroda nie ma znaczenie it itd ale po otrzymaniu fotki badz po jakims czasie urywa sie kontakt . Nie mówię ze jestem piękna :):) wręcz przeciwnie nie uważam sie za ładną i jestem osobą o bardzo pełnej sylwetce ale po co ktoś pisze że to nie ma znaczenia :) Mam dużo kompleksów na swoim pnkcie i myślę że to właśnie dlatego nie mogę nikogo poznać
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: poznajmy się?

Podaj jakis kontakt do siebie:) najlepiej gg:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie przejmuj się tym, kiedyś spotkasz odpowiednią, wartościową osobę.

Jaki jest sens poznawania ludzi przez neta ? Ok rozumiem, można posłużyć się tym, aby z kimś nowym się umówić ( sam tak robiłem ), na jakiś spacer, piwo, wino czy cokolwiek innego. Ludzie na początku znajomości piszą, różne rzeczy czasem mniej lub więcej prawdziwe, których Ty przez internet nie możesz dokładniej zweryfikować...

Nie możesz nikogo poznać, bo cały czas zajmujesz się tym czy ten Jarek/Maciek/Andrzej co do mnie ostatnio napisał, odezwie się jeszcze czy nie... Ludzie którzy mówią, że jeszcze spotkasz odpowiednią osobę, chyba nie potrafią kierować swoim życiem i liczą na los czy jakieś szczęście, że właśnie ich to spotka... To od Ciebie wszystko zależy. Czy będziesz siedzieć i się żalić czy w końcu coś zrobisz aby to poprawić.

Trochę słów motywacji ;) Nie chciałem nikogo obrazić, tylko jasno przedstawić sprawę.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

no hejka napisz do mnie - danielekk84@wp.pl

Inne tematy z forum

Znajomi (11 odpowiedzi)

Cześć, zastanawiam się dlaczego ludzie zamieszczają tutaj ogłoszenia o tym że chcą kogoś poznać....

Trans osoby z Trójmiasta (95 odpowiedzi)

Jestem osobą trans i poznam chętnie inne takie osoby z Trójmiasta i okolic.

Czy kobieta (40+),samotna matka może jeszcze znaleźć przyjaciela,partnera? (204 odpowiedzi)

Zastanawaim się czy to jeszcze mozliwe,aby kobieta po czterdziestce,będąca samotną matką mogłaby...