poznam koleżankę partnerkę na dobre i złe która pokocha mnie

poznam koleżankę partnerkę na dobre i złe która pokocha mnie
Długo się zastanawiałem czy jest sens pisać tu ogłoszenie, tu i gdziekolwiek, czy jest sens zaczynać wszystko od początku, czy za chwilę nie będzie tego samego, czy facet z zasadami ma rację bytu w dzisiejszych powiedzmy delikatnie trochę zwariowanych czasach. Dziś po prostu uwierzyłem w to, że być może jest gdzieś po drugiej stronie monitora jakaś samotna i nieco zagubiona dziewczyna, która czuje się podobnie jak ja i skrycie gdzieś w głębi serca marzy o poznaniu kogoś wartościowego dla którego by była sensem życia, kimś kto nadawał by rytm jego życiu... dlatego postanowiłem napisać te kilka słów, lepiej spróbować niż żałować kiedyś, że dziś się nie spróbowało, chyba szkoda czasu na tracenie życia.
Nie jestem dziwakiem, jednak mam coś w sobie z romantyka, mam kilka niemodnych dziś zasad, których się trzymam, jak kocham to na całego, potrafię być wierny i lojalny, nie piję,, obce są mi inne używki, staram się być dobrym człowiekiem i nie robić innym krzywdy. A jeśli chodzi o bardziej przyziemne cechy to jestem dosyć przedsiębiorczy, nie mam żadnych problemów finansowych ani mieszkaniowych, a wręcz przeciwnie radzę sobie całkiem dobrze. Marzy mi się poznanie dobrej, uczciwej dziewczyny, otwartej na nową znajomość, bez nałogów, i mającej czas na poznawanie siebie, lubiącej spacery, kino, oraz kochającej podróże zarówno te małe jak i te duże.
Jeśli choć odrobinke Cię zaintrygowałem, lub zainteresowałem swoją osobą napisz coś o sobie , chętnie odpiszę, być może to na siebie czekamy...
Pozdrawiam serdecznie.
mam też play 577912085
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

odp

A ile masz lat ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0