poznam łuszczyków z trójmiasta

Temat dostępny też na forum: Orłowo
Witam wszystkich , zamieszczam ten post nie tylko w celach towarzyskich , ale przede wszystkim organizacyjnych .. pozdrawiam Radek .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: poznam łuszczyków z trójmiasta

Witaj Radek,zglaszam się jako pierwszy,może ktoś jeszcze do nas dołączy,może jakieś dziewczyny,może kobiety?
pozdrawiam Wojtek

Ja jestem wersja ŁZS :)
Pozdrawiam Was Radku i Wojtku.
Iwona

Witam , aha to już jakiś mutagen ŁZS występuje ;) ja mam Ł.DA.SIĘ.ŻYĆ każde Ł takie jest .. mam od 10 lat Panią ł , ale objawy mam zaleczone jak dbam o siebie

Biedronki czasami wstydzą się swoich kropek ...zapomniały ,że w ich przypadku to normalna sprawa :)

Z łuszczyca da się żyć ja mam już 15 lat i jakoś leci raz lepiej raz gorzej,nie jestem w temacie poproszę o rozjaśnienie LZS
pozdrawiam Wojtek

ŁZS - łuszczycowe zapalenie stawów ze stażem 20 letnim. A to prawie połowa mojego dotychczasowego życia. Nie ma czym się chwalić:)

Chwalić się nie ma czym , ale z drugiej strony jak już tyle latek ma Pani Iwono za sobą to już teraz będzie tylko z górki ;)

Znacie może jakiegoś dobrego dermatologa w trójmieście ...takiego , przy którym człowiek nie ma ataków frustracji .

niestety nie znam takiego a tych których zman niewiele mi pomogli, na szczęście nie mam (jak na razie) żadnych kawiatkow na skórze :) a le codziennie dokarmiam się cyklosporyną i dwa razy w roku kriokomora. Polecam kriokomorę - ma dobroczynne działanie na wiele schorzeń (na frustracje również).

Nom to Pani Iwono .. kwiatków nie ma , silny facet do noszenia , aby nóżki się nie męczyły pewnie jest .. da sie przeżyć . Ja używam szampon Clobex , belasolic na ciało i trochę takich wynalazków niby z morza martwego . Kwiatków nie posiadam ,ale mantra łazienkowa z pod znaku codziennego nacierania i szorowania 10 razy dziennie jest :)

wspolczuje WAM to musi byc trudne ....spotykalam sie z facetem ktory mial Luszczyce ....to nie bylo do zaakceptowania ....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

ŁZS - jak mogłem zapomnieć..Jeśli macie już łuszczyce kilka lat to nie ma co szukac dermatologa bo doswiadczenie w dotychczasowym leczeniu jest najlepszym doradcą,ja chodze do dermatologa tylko po recepty bo czasem trzeba się posmarować sterydem,Egipt,lub Turcja raz w roku to najlepsze lekarstwo. Iwona wspomniałaś o kriokomorze na ŁZS podobno najlepsza a czy na plamy też pomaga?,nikita dorzuciła do pieca marne widoki na przyszłośc

nikita ....a co zajmował ci łazienkę , jeżeli to nie jest bardzo głupi żart to ja ci współczuje

Kriokomora podobno bardzo pomaga. Ja chodzę dwa razy w roku na krio pewnie bardziej ze strachu żeby gorzej nie było a jakie dokładnie efekty to zmierzyć ich nie potrafię. Czy na plamy pomaga też nie wiem bo ja mam skórę czystą ale chodzę dopóki można z krio korzystać z nfz - polecam bo na "coś" ;) zawsze pomoże. Ja w lutym wybieram się na krio - chodźcie ze mną ;) No Turcja i Egipt napewno super lekarstwo ale bardziej "pod ręką" mam krio:). Ostatecznie trzeba coś robić bo inaczej marny nasz żywot a jeszcze trochę trzeba żyć.

No,no Panie Radek- pięknie :) sam relaks- salon piękności, spa codziennie, kosmetyki z morza martwego tylko pozazdrościć... Widać ładny kwiatek z Ciebie ;) Tylko z szorowaniem lepiej ostrożnie..... ale żeby 10 razy dziennie ???? hihi to nie przesada? Ile osób Ci w tych zabiegach pomaga?

Nikita, to nie łuszczyca a widać nie "ten" facet. Jakbyś go kochała to zaakceptowałabyś napewno. Przecież na tę chorobę się nie umiera. Nikita, ludzie mają gorsze choroby i radzą sobie z tym a życie czasem jest tak złośliwe, że nigdy nie wiadomo kogo, kiedy i czym obdaruje;) a przecież każdy chce być zdrowy, piękny i młody ..... no i trochę bogaty :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Taka ciekawość... chce Pani Iwono dołączyć do tego zespołu ;) ..bez przesady , aż tyle czasu to nie zabiera , a bycie czystym ..to nie takie złe uczucie jak się wydawało neandertalom.

Ja wszystko rozumiem i wiem jakie są problemy, dlatego czasem warto pożartować bo inaczej można zwariować.
A jeśli chodzi o kriokomorę to jest w Sopocie a ja np korzystam w Cetniewie http://cetniewo.cos.pl/kriokomora.html
Procedura jest taka jak przy każdej rehabilitacji a więc: skierowanie-rehabilitant-zabiegi.

Nie mam co prawda łuszczycy, ale mam bardzo obfity katar i cukrzycę.
Przydam się, możemy robić chałwę.

super:) już Cię lubię

brak wpisów,wynika z tego,że jest nas mało w 3 mieście

Dołączam do Was :) 1 rok Ł. wyleczona sokiem z aloesu ( koniecznie z miąższem) bardzo szybki i skuteczny efekt. POLECAM!

kalina
poprosze o info co i jak z tym aloesem,trzeba sprobowac cos nowego
i jesli skuteczne to tym bardziej

sok z aloesu Z MIĄŻSZEM firma oleofarm 1 LITR.. Naprawde polecam! Smarować cale cialo rano i wieczorem ( ma to konsystencje wody, szybko sie wchlania) Mialam luszczyce na calym ciele, a po trzech tyg stosowania zero sladu do teraz:) Na skore glowy szampon clobex ( narecepte)
P.S. Teraz w aptece SUPERPHARM jest przecena tego aloesu za 19.99 a normalnie kosztuje ok 40.

dzieki klara jutro zakupie i zaczne kuracje

Inne tematy z forum

terapia (120 odpowiedzi)

wątek dla wszystkich, którzy chcą się poczuć lepiej :) będzie to terapia grupowa ... zaproszone...

dojrzale kobiety (22 odpowiedzi)

czesc mam 20 lat in starsznie pociagaja mnie dojrzale kobiety... chcialbym takowa poznac jezeli...

Para szuka pary (10 odpowiedzi)

Hej, chcielibyśmy się spotkać z fajną parą na drinka- inteligentni i zadbani - ona 34 on 42....