praca 8170 ogłoszen :(

Na portalu jest prawie 8 tysiecy ogłoszeń ,a nic konkretnego co to się dzieje :(
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: praca 8170 ogłoszen :(

masz chyba za bardzo wygorowane rzadania , skoro zadne ogloszenie nie przypadlo do gustu na tyle zeby wyslac cv , bo wyslanie cv nie jest jednoznaczne ze ciebie zatrudnia, wiec nie musisz az tak wybrzydzac, podejrzewam ze pracodawcy tez tak maja 8tys cv a nic konkretnego, same oszołomy che :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

a jaka masz prace stała masz umowe o prace czy umowe o dzieło,nie wybrzydzam,szukam normalnej pracy

a czy to ważne jaką ma umowe???? ważne ze pracuje , a ty sie zajmij szukaniem a nie wypytywaniem co kto ma
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

ważne że pracujesz? umowa nieważna? i tak emeryturki są biedne, a na śmieciówkach pracując nie dostaniesz żadnej,a lata lecą...mało tego, ubezpieczenie zdrowotne...
zastanów się nad ważnością umowy! bo śmieciówki też nie dają takich wynagrodzeń, aby z każdą rzeczą prywatnie się po lekrzach bujać, a jak przyjdzie jakis problem to kupę kasy za pobyt w szpitalu bulić...
z czego??? pytam!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

no tak pracowac za darmo ina czarno najlepiej :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

No niestety... jest bardzo duzo ofert pracy tymczasowej, pracy na umowe zlecenie... ulotek i innych dziwnych propozycji....a mnie interesuje umowa o prace... oj ciezko, ciezko...

Osobiscie jeszcze polecam szukanie pracy na innych portalach, na pracuj pl sa konkretniejsze oferty, na gratce tez...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Terapia małżeńska-szukam pomocy (108 odpowiedzi)

Witajcie.Dziewczyny wiem,ze jestescie niezastapione dlatego zwracam sie do Was z prosba o...

Ulubione perfumy (7 odpowiedzi)

Cześc. Jakie są Wasze ulubione zapachy na co dzień? Jesli chodzi o mnie to uwielbiam Dior pure...

Nie dochodzę (9 odpowiedzi)

Witam. Mam problem. Od pewnego czasu współżyje z partnerem. Uprawiamy seks dość często, ale ja...