praca InPost

pracowal moze ktos z was w InPost(maja paczkomaty)?jak wyglada praca w takiej firmie?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: praca InPost

Pewnie nikt nie pracował, zostałam zaproszona na rozmowę, ale do pracy stacjonarnej - biurowej. Z tego co usłyszałam to warunki nie są złe. Brzmi bardzo zachęcająco i sam fakt, że jest to praca biurowa.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

pewnie z ogloszenia z Rumi ;/ no nic zycze powodzenia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

A czemu? coś nie tak z oddziałem w Rumi?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Trudno to nazwać oddziałem, to jakiś burdel zwyczajny..
List od nich szedł 3 miesiące, bo "mieli problem z doręczycielem", Ostatecznie sama sobie odebrałam haha. Ze słyszenia wiem, że chodzi o to, że codziennie są zatrudniani nowi na miejsce poprzednich..:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

pracowałem jako listonosz, przez miesiąc, praca ciężka, i bardzo mało opłacalna (w przeliczeniu ilości godzin, a otrzymanej wypłaty, wyszło mi ok. 4zł na godzine, odliczając bęzyne) ci, którzy pracują tam od dawna mają umowe o prace, i owiele większe zarobki, ale z tego co wiem na umowe o prace nikt nowy juz nie moze liczyc, nawet ci którzy pracują juz z 2 lata... ale jedna dobra rzecz, to miła atmosfera
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

PRACA SEZONOWA ZA GRANICĄ (30 odpowiedzi)

Cześć, intersuje mnie praca za granicą. Zbieranie owoców lub warzyw. Gdzie najlepiej szukać...

Wyjazd za granicę za pośrednictwem agencji pracy (3 odpowiedzi)

Szukam sprawdzonej agencji żeby wyjechać za granicę do pracy .myślałam o holandii,anglii . praca...