praca-Rondel

chyba student w roli kucharza sie nie spełnia, zreszta wątpię etat na czśćś etatu -zlecenie to nie dla kucharza oferta

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/kucharz-ogl6554270.html
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: praca-Rondel

Każdy z naszych kucharzy ma wykształcenie oraz doświadczenie gastronomiczne. Uważamy, że zaletą pracowników jest dalsze kształcenie się i poszerzanie swoich horyzontów, jednak nie jest to żaden wymóg i obowiązek, o czym świadczy obecna kadra pracownicza, którą serdecznie pozdrawiamy:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 10

to zastanawiajace że w ofertach pracy poszukiwany - wymagany status studenta /ucznia. Aby wykonywac prace nawet pomocy kucharza trza mieć o tym pojęcie oraz doświadczenie.
Nadal brak wam widac kadry -ogłoszenia z ostatniego czasu-chodź tam juz nie mowy o studencie/uczniu na kucharza/pomc kucharza .
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tam ciągle poszukują kogoś do pracy, a to dlatego,że szefowa razem ze swoją przyjaciółeczką z kuchni nie potrafią okazywać szacunku do pracowników. Brak szacunku, traktowanie pracownika jak śmiecia, śmieszne wynagrodzenie, obgadywanie za plecami, wyżywanie się na pracowniku to głównie można dostać pracując w restauracji Rondel. Dlatego nie dziwię się,że co chwilę ktoś się zwalnia i szukają nowych. Trzeba dorosnąć i nauczyć się dobrze traktować ludzi, aby mieć stałych i lojalnych pracowników.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czysta prawda.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

NIEWIARYGODNE!! W końcu cała prawda o restauracji "Rondel" wyszła na jaw! Osobiście jako były pracownik nie polecam owego miejsca, ani aby tam pracować, ani aby przyjść tam na obiad. Jakoś dań niska, bardzo niska- najtańsze produkty + kompletny brak wiedzy na temat gotowania. A "przyjaciółeczka Szefowej z kuchni" nie potrafiła gotować(kto wiek jak jest teraz), połowy dań z karty nie była w stanie posmakować- "BO NIE LUBIĘ" nie mam pojęcia co ona tam jeszcze robi, choć odpowiedź jest prosta z kim Szefowa mogłaby d*py obrabiać pracownikom, choć to co się tam czasem działo nie było obrabianie d*p, a znęcaniem psychicznym. Bawiły się tam pracownikami jak chciały, ewidentnie nie chciały aby pracownicy wobec siebie byli mili i lojalni, bo od razu wymyślały jakieś historyjki aby kogoś skłócić.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Żeby zaoszczędzić bierzecie studenta na zlecenie by nie płacić zusu i innych kosztów, nie dziwcie się więc, że ludzie krytykują.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Flextronics Tczew - Opinie (16 odpowiedzi)

Za tydzień mam rozmowę w tej firmie na stanowisko operatora (giętarka) produkcji przez agencję...

AI w pracy i nauce ktoś jeszcze się wciągnął? (4 odpowiedzi)

Cześć! Zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, że odkąd odkryłem narzędzia AI, to coraz częściej...