Hotel Merkury ** (9) w Straszynie znów szuka kucharza, coś często. Słaba atmosfera lub nie płacą... cook składanie jednego długopisu!!!! (1) jedno wielkie oszustwo, instruktaż się nie zmienił, nie dajcie się nabrać!!!! góralka Agencja Pracy Jobhouse... (4) Niedawno (ok. tydzień temu) się ogłaszali, a tu znów to samo, ech:... Janeczek
Umbrella seciurity ?? (16) Chodzi mi o obiekty handlowe stawka 7zł ogłaszali się ostatnio ciekawe co to... Parasol Co to w ogóle jest ?? (1) Chodzi o to:... Janeczek Pomocników budowlanych zatrudnię... (1) Chodzi o to:... Janeczek Dozorca placowy (1) Chodzi o to ogłoszenie:... Janeczek PROTEL-ktoś widział gdzie aktualnie pracują?? (8) Poszukuję firmy PROTEL (chyba z Luzina),czy ktoś widział/wie gdzie teraz... tOMEK ls services - praca na lotnisku (4) czy ktoś wybiera się jutro na rozmowę o pracę na lotnisku dla ls services? emka Czy stojąc w miejscu się cofamy? (8) Chętnie poznam Państwa opinię na temat, który pozwolę sobie rozwinąć. Mam... Bart KENOX - uwaga (5) Taka firma nie istnieje! Wyłudzają pieniądze! dd praca zdalna, wypełnianie ankiet internetowych (1) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/praca-zdalna-wypelnianie-ofer... aga Praca asystentka/statystka (5) Czy ktoś może coś wie o tym ogłoszeniu asystentka/statystka do nauki masażu? Andzia Praca w sklepie wielobranżowym/AGD - gdynia (19) totalna sciema z ta praca, pani jakas .. przeprowadza casting kazdy pracuje... pracownica andzia (4) Witam, czy ktoś może wie coś więcej na temat ogłoszenia jako... Andzia Co myślicie o tym ogłoszeniu ... ?? 7000zł za pracę na magazynie !!! (11) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/pracownik-magazynu-berlin-700... ciekawski Invena / Fundacja (1) Witam, chciałam zapytać czy wiecie coś o tej firmie i czy warto ? czekam na... klarek Kręgielnia Kowale (3) Czy ktoś słyszał o zatrudnieniu w kręgielni w Centrum Kowale? Byłem tam kilka... Grem Staż w Urzędzie Miasta (5) Witam :) Studiuję administrację na studiach magisterskich, wiecie może czy... WeronikaK fruithrv (2) zbiory cytrusów w hiszpani - trzeba podac tel, i otrzymuje się sms'a z kodem... anetaok9