praca chałupnicza-montaż zabawek

Fundacja Pomocy Zdrowotnej Doktor Melmed oferuje prace chałupnicze przy montażu zabawek kontakt telefoniczny 58 710 86 11 lub 58 719 40 10. Czy ktoś już pracował dla tej fundacji?
popieram tę opinię 76 nie zgadzam się z tą opinią 46

Re: praca chałupnicza- a Fundacja Melmed

Witam Panią serdecznie,dziękuję za przejmujacą recenzję.Przykro mi jednak iż w wielu rzeczach mija się Pani z prawdą.Pani post traktuję jednak w kategorii wołania o pomoc.Chciałbym to uczynić ale ze względu na ukierunkowanie pomocy Fundacji na swoich podopiecznych nie mam jeszcze podpisanej umowy z przychodnią psychiatryczną dlatego pozwoli Pani iż pozostawię Pani apel bez konkretnej pomocy.
Radziłbym jednak jak najszybciej udać się do przychodni zdrowia psychicznego w celu postawienia konkretnej diagnozy,bo z pewnością ma Pani ze sobą jakiś kłopot.
Pozostaję z wyrazami szacunku Piotr Piwnicki
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 18

Panie Piotrze, niech Pan nie zwraca uwagi na zarzuty trolli, tylko po ludzku odpowie na pytanie zadane wyżej.
Zadałem je poważnie na forum i na forum oczekuję odpowiedzi.

Tłumaczeniem każdemu z osobna nic Pan nie zdziała. Uczciwie trzeba do tłumu.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

Witam serdecznie jestem do Pana/i dyspozycji codziennie w Biurze Fundacji od poniedziałku do piątku w godzinach od 12-16 tej,mam nadzieję że znajdzie Pan/i troszkę czasu aby powiedzieć mi to osobiście prosto w oczy.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

Re: praca chałupnicza-montaż zabawek

Czytam te komentarze i nie wierze!!!!!!!!!
przecież mówią przy podpisaniu umowy!!
że pierwsza partia próbna ,żebys nie nabrała za dużo i zrobia mało!!
wpłaciłaś 200 więc jesteś członkiem fundacji i dhl przyorzą ci towar i kurierem zabierają na ich koszt..!!
mówią wszystko ku*wa!!! Co za barany i tumany sie wypowiadaja i podpisują te umowy!!!!????
wpłacaja nie dopytaja się a póżniej mówią że oszuści!!!
jak spieprzysz np auto albo ramke to płacisz za to.
wez zadzwon tam i się doinformuj!!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 14

100 osób jak wpłaci kaucje po 200zł= to jes 20tyś a nie 200!!!! Kur*a ludzie obliczacie sami jak oszusci!!!Tz nie umiecie nawet liczyć!!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 19

Byłam tam.Podpisałam umowe i mam prace w domu. 15zł za złożenie auta składającego się z 28elementów...
nie czytacie dokładnie albo nie umiecie rozmawiać!!!
na pewno 15zł w 30min nie zrobisz,ale lepsze to niż za 5zł pracować u turka 10h...Są inne rzeczy do klejenia i składania.I różna płaca. Fundacja istnieje juz 5lat.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 18

Piwnicki,paszoł won z tego forum mendo jedna.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2

Po pierwsze: od kiedy za członkostwo w jakiejkolwiek fundacji się płaci? Dla fundacji wszelakich najczęściej pracują wolontariusze a jedynymi ludźmi zatrudnionymi na etacie są: księgowa, sekretarka i prezes.

dobrodziejstw fundacji? Koń by się uśmiał :)) a co niby ta fundacja daje swoim członkom? 4 ramki zamiast 100? Jednorazowa wpłata na cele statutowe czyli na co? I 10 zl abonamentu co miesiąc czyli 120 zł rocznie?? Za co ja się pytam? Komu pomaga ta pseudo fundacja? Dzieciom, osobom niepełnosprawnym czy panu prezesowi?

pobiera pan opłatę za umożliwienie podjęcia pracy, a to raczej niezgodne z prawem. Za pracę przy składaniu ramek to pan powinien zapłacić. Nie dość, że wyciąga pan pieniądze od ludzi, by dostąpili zaszczytu bycia członkiem fundacji, która niczego znaczącego w ich życie nie wnosi, to jeszcze muszą pracować na jej rzecz za darmo lub za kwotę, którą będzie równowartością poniesionych strat związanych z opłatą "wpisowego". I niech się w tym miejscu nie udzielają ci, którzy robią wpisy na forach za kasę dla firm świadczących usługi seo. :)

fundacja opieki zdrowotnej doktor melmed nie świadczy usług z zakresu służby zdrowia ani pokrewnych, tylko windykacyjne czyli ...Zajmuje się wyciąganiem od ludzi pieniędzy, jakby na to nie patrzeć. Jaki to ma związek ze zdrowiem, pytam po raz kolejny? Komu pan pomagasz? Na pewno nie tym, którzy wpłacają pieniądze. Tym ludziom te pieniądze są potrzebne do życia, a panu?

200zł to dużo, dla kogoś, kto nie ma pracy.
proszę przestać żerować na ludzkiej naiwności i desperacji.
swoją drogą dobrze by tą fundacją zainteresowały się media, bo śmierdzi mi to okropnie.

osobiście wolę kupić sobie karnet do fitness klubu za 100zł a za drugie 100zł kupić karme dla psów ze schroniska. A każde 10zł co miesiąc oddawać na szczytny cel.
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 2

200 złotych za członkostwo? Oczywiście, że nie.
Wiele ludzi płaci dobroczynnie o wiele więcej - o ile może i nie mają przyłożonego noża na gardle.

200 złotych za możliwość pracy? TO CO INNEGO. I zupełnie inaczej się nazywa niż "składka na cele statusowe". Już lepiej by wyszło aby potencjalny pracownik zrobił kilkanaście z tych ramek na potrzeby fundacji, tak za darmo..
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Szanowni Państwo,
Jak już wcześniej wspominałem od samego początku Fundacja Pomocy Zdrowotnej DOKTOR MELMED,zgodnie z KRS, może prowadzić działalność gospodarczą.Różni się więc od innych Fundacji i stowarzyszeń tym iż NIE wysyła na ulice swoich wolontariuszy z puszkami,NIE jest też organizacją pożytku publicznego i NIE wysyła próśb o 1 % podatku,nigdy przez siedem lat działalności NIE wzięła żadnych dotacji od istytucji Państwowych typu PFRON i inne.
Swoją działalność prowadzi na kilku płaszczyznach,posiada własne pomieszczenia produkcyjne,warsztat samochodowy - pomoc drogową,własne magazynyi inne,prowadzi Kancelarię Administracyjną świadczy usługi mediacji windykacyjnych i porad prawnych.
Chcąc korzystać z dobrodziejstw Fundacji trzeba zostać jej członkiem.Mam do Państwa pytanie : Czy uważacie że jednorazowa wpłata kwoty 200 zł przeznaczona na cele statutowe Fundacji i 10 zł składki miesięcznej to wygórowana cena za członkostwo w Fundacji,która już wielokrotnie pomagała swoim członkom w różnorakich sprawach ???????????Bardzo proszę o poważne komentarze,za wszystkie dotychczasowe bardzo dziękuję .
Pozostaję z wyrazami szacunku Piotr Piwnicki Prezes Zarzadu
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 11

o naiwności ludzka... nie znasz granic ;)

przecież te 200zł wpłacają DOBROWOLNIE "na cele statutowe" ;) a nie na materiały ;) dzięki temu nikt nie może zarzucić oszustwa czy wyłudzenia... ;)

"Chcąc przystąpić do Fundacji należy wypełnić deklarację członkowską i wpłacić jednorazowo 200 złotych przeznaczone na cele statutowe Fundacji"
jak napisał Pan Prezes :]
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1

Widocznie sieją, skoro koleżanka pyta o coś co było wielokrotnie w temacie wałkowane.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

a ludzie to mają tylko jeden komp,telefon że z jednego IP muszą pisać? W takim razie nie pisz że ktoś się podszywa pod Piotra Piwnickiego
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

idz,idz głupich nie sieją
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

mam zamiar też iść podpisać umowę, czy dotarły do pani te zabawki, jak tak czy trudno się je wykonuje
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Piwnicki,Piwnicki hmmmmmmmm to amber bąk?
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zadałam pytanie, a nie ubliżam. Narazie to ja zostałam wyzwana od analfabetów. Nati zajmij się lepiej dziećmi a nie bzdetami. 200zł lepiej spożytkować na pieluchy czy jedzenie, w dobie kryzysu dawanie zarobić podejrzanym firmom to wyrzucanie pieniędzy w błoto.

A z resztą, co mnie to interesuje. Dajcie się nabijać w butelkę, skoro na bezrobociu stać was na wywalenie 200zl/350 zł to wasz biznes, tylko żeby potem nie było stękania i wylewania łez jak przypadku WOŚPD, że ktoś was oskubał z kasy i zwiał. Ja się będę wtedy z was śmiać. :))))

Naiwność przez duże N. Pewnie też na fejsbuku mieliście nadzieje dostać Iphone'a 5 za darmo :)

A człowiek który podaje się za Pana Piwnickiego pisząc z innego niż P.P Ip powinien się zastanowić czy dobrze robi.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wystarczy porównać ip z tymi tutaj i tymi z nagłówka maila.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Szanowna/y Pani/e !
Aby móc cokolwiek wyjaśnić musiałbym najpierw wiedzieć z kim mam przyjemność korespondować. Proszę się ujawnić,a nie ukrywać się za trzema literkami Xyz .Mam nadzieję że znajdzie Pan/i tele odwagi aby podpisać swoje wypociny.Czekam z utęsknieniem.
Pozostaję z wyrazami szacunku Piotr Piwnicki
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 14

Xyz czy ty jestes analfabeta?nie potrafisz czytac?przede wszystkim kaucja 350zl jest zwrotna. po drugie 10zl to oplata dla osob ktore dobrowolnie wstapily do fundacji tak jak ja by po pol roku skorzystac z przywilejow czlonkowstwa w fundacji.nie rozumiem po co to ublizanie .probne komplety uczciwe rozwiazanie czemu fundacja ma kazdemu za pierwszym razem wyslac np po 100szt i dostac z powrotem chale do wywalenia na smietnik.a o co ci chodzi z ta windykacja?masz dlug i komornika na karku?pozdrawiam pania A.M z biura i cala fundacje.cieszd sie ze bedac mama 2 dzieci moge w domu zarobic!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 14

Inne tematy z forum

Słowackiego 78 (4 odpowiedzi)

Inwestycja Słowackiego 78 powstaje w miejscu, gdzie przez wiele lat funkcjonowała restauracja...

Osiedle Srebrniki (40 odpowiedzi)

Duże założenie powstać ma na granicy Moreny i Wrzeszcza, stąd przyszłe osiedle obsługiwane będzie...

Szymanowskiego 14 - opinie i oceny (18 odpowiedzi)

Kamienica przy Szymanowskiego 14 to kolejny budynek, który powstaje w ramach wieloletniego...