praca przez internet???

Witam,dostałam maila wiadomość o treści:
Proponujemy dodatkową pracę w wymiarze od 5 do 20 godzin pracy tygodniowo.
Wynagrodzenie - minimum 20 zł za godzinę pracy.
Wypłaty wynagrodzenia - codziennie (na konto bankowe, przekazem pocztowym lub w inny dogodny sposób).
Do pracy można przystąpić w dowolnej chwili.
12 rodzajów pracy. Wolny harmonogram. Umowa zlecenie bądź umowa o dzieło.

Rejestracja - http://www-livejournal.com/vb12
co myślicie o tej pracy?Może ktoś coś wie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: praca przez internet???

ściema:)
Dodanie danych do bazy pracowników (wykonawców pracy dodatkowej)

ostatni krok

Koszt dodania do bazy pracowników - 9 zł +VAT / rok,
żeby zapłacić za dodanie do bazy - wyślij SMS pod numer 7910 o treści 842222
w odpowiedzi dostaniesz sms z kodem potwierdzenia opłaty.
Cena SMS-a to 9 zł. Koszt jest jednorazowy. Usługa dostępna w sieciach Orange, T-Mobile (Era), Plus, Play
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

od razu widac ze sciema, nie wiem czemu ludzie sie wciaz nabieraja na takie oferty pracy.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nabierają się bo nie ma pracy a każdy grosz się niestety liczy . Ja też dorabiałam sobie przez internet ale nie na takich fikcyjnych stronach jak ta. Nie musiałam nic płacić i stawałam do licytacji :P

Często też nabierają się w szczególności matki , które siedzą z dzieckiem w domu i chcą sobie dorobić . Kiedyś była moda składanie długopisów gdzie chcieli znaczki albo jakąś drobną opłatę , teraz nadszedł czas internetu i w ten oto sposób naciągają ludzi .
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Do mnie tez wielokrotnie pisal jakis Muzaj, przedstawiciel z firmy medycznej, odpisalem mu krotko ale tresciwie, od dluzszego czasu mam juz spokoj.

Ja mam jedna zasade: ufac ty;lko firma, ktore maja adres mailowy we wlasnej domenie, nie zadne tam gmaile, wupe czy onety.

Btw, szukam pracy :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja mam taką pracę na caly etat od roku, ale niestety obowiązuje mnie tajemnica zawodowa. Nikogo nie naganiam, ani niczego nie sprzedaję, jestem zadowolona. Szukajcie, a znajdziecie, pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

ja mam 2 prace przez internet :) jedna związana z moim mam nadzieje przyszłym zawodem (tłumaczenia), druga kompletnie z innej branży :) tyle że do pracy w domu trzeba mieć dużo motywacji i samozaparcia, nie wszyscy potrafią solidnie pracować wiedząc że nie ma obok pracodawcy :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

powinni karać za takie oszustwa to by cwaniacy nie próbowali nikogo oszukać
tak z 10.000 zł kary to by się nauczyli, że kraść i oszukiwać nie popłaca ;)
a tak po za tym to zgłoście stronę na policję niech się wreszcie czymś zajmą ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Praca przez internet to idealne rozwiązanie dla osób, które np zajmują się domem i dziećmi, czyli takich jak ja. Korzystam z usług m.in Mikroniszy - firma zajmuje się wyszukiwaniem konkurencyjnych słów kluczy, wykonywaniem stron internetowych oraz optymalizacją ich w najpopularniejszych wyszukiwarkach internetowych, więcej iformacji możecie znaleźć na stronie http://www.mikro-nisza.pl/ - polecam, zajrzyjcie na www, spróbujcie, nic ne tracicie a możecie tylko zyskać - powodzenia!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Hej, to jest jakaś ściema z tą pracą. Jakbyś chciała zacząć pracować w internecie radziłabym się czegoś więcej dowiedzieć na ten temat żeby nie zostać oszukaną. Bo ofert jest dużo, wynagrodzenia wysokie a potem to wszystko okazuje się kpiną. Dobrym źródłem wiedzy o pracy mobilnej jest "Kurs pracy dodatkowej ONLINE12". Szybko się z niego nauczysz jak taką pracę znaleźć i co robić jak już się ją ma. Mnie osobiście ten podręcznik okazał się bardzo pożyteczny bo nigdy wcześniej nie pracowałam przez internet i szczerze mówiąc bałam się trochę zacząć ale jak się okazało nie taki diabeł straszny:) tylko trzeba się trochę pomęczyć, poczytać i czegoś nauczyć wtedy praca z pewnością przyniesie efekty:) A znajdziesz ją na stronie http://org-epost.com/e-work/book28564031.php
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum

AI w pracy i nauce ktoś jeszcze się wciągnął? (4 odpowiedzi)

Cześć! Zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, że odkąd odkryłem narzędzia AI, to coraz częściej...

Praca jest... takie spostrzeżenia. (40 odpowiedzi)

Przeglądając oferty na naszym rynku, widać jedno. Praca jest, ale za grosze. Dominują stawki od...

Uważajcie na GTS (Gruppo Trade Service)! (55 odpowiedzi)

Co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia o wykładaniu towaru w sklepach Carrefour (zatrudnia firma...