praca w IT

widziałem ostatnio sporo ogłoszeń dla informatyków, ale w Bydgoszczy

Zastanawiam się nad przenosinami bo podobno można tam nieźle zarobić, a miasto jest generalnie tanie (wynajem, koszty życia).

Podobno w Bydgoszczy bardzo brakuje informatyków i żeby ściągnąć specjalistów proponują świetne stawki. Czy ktoś ma jakieś informacje na ten temat, może ktoś tam pracuje w branży IT?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: praca w IT

Jak na informatyka jesteś wyjątkowo głupi....nie prościej napisać na forum Bydgoszczy !!!! :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Do: "~Ja" no i po co człowieku taka złośliwa odpowiedź? Mało ludzi z 3miasta jeździ co tydzień do pracy do Warszawy (a nawet dalej) i wraca do domu na weekendy? Dużo. Kwestia stanowiska i wynagrodzenia - nie jest to taki znowu wielki wyczyn, a Bydgoszcz to akurat stosunkowo blisko i dojazd przyzwoity, więc pytanie jak najbardziej zasadne. Pewnie najprościej komuś anonimowo naubliżać i wyzwać.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bronski daj se siana
~Ja ma racje - jak ktoś szuka roboty jako informatyk to powinien poszukać info w sieci Bydgoskiej ...
ale niektórym "informatykom" trzeba dyskietki formatować, żeby wiedzieli co to multitasking :P
Spokoju i zimnego piwka Panowie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Praca K2 Dystrybucje (31 odpowiedzi)

Czy ktoś wie co to jest warto tam iść na rozmowę ?

Opinie o Crist Gdynia (13 odpowiedzi)

Jak się tam pracuje ,jaka atmosfera?

Firmy z branży stoczniowej które należy unikać..... (49 odpowiedzi)

Witam wpiszcie tu teraz trójmiejskie firmy z branzy stoczniowej które należy unikać i...