praca w Kupsa - nie polecam

Nie polecam tej pracy. Pracowałem tam i przyznam szczerze, że marna kasa a pracy jest od groma. Czasem nie było kiedy wyjść do toalety.
Na dodatek Dyrektor nie należy do osób uczciwych. Wymaga bóg wie czego od kandydata a sam nie daje nic.
Za to ekipa i atmosfera jest ok.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: praca w Kupsa - nie polecam

A czym się firma Kupsa zajmuje ?? Pytam się, bo internet mi coś nawala.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

http://www.kupsa.pl/

XYZ dzięki. Internet już działa. Phen znów nie masz racji, nie była to wina dostawcy, tylko chwilowego spadku napięcia (wczoraj ok. 30 min. i dzisiaj rano ok. 1,5 godziny), ale już wszystko naprawione. Poza tym niezależnie czy internet jest czy go nie ma muli mojego laptopa (pewnie z racji wieku - kilkuletni i licznych aktualizacji).

Bede trochę perfidny:)
~Janeczek, to se kup nowego lapka:) Proste? A nie sie tłumaczysz na forum. Bo co mnie i innych twoje problemy? Zmień sie chłopie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

To se zmień dostawce usług medialnych:),to tak

żeby Ci dopiec:)

Janeczek:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jeśli ktoś nie jest nauczony pracy to zawsze będzie narzekał . Nie sądzę, aby ktoś nie mógł wyjść do toalety. Każdy wychodzi i ma czas. W firmię pracują osoby, które naprawdę chcą pracować i dla firmy dużo robią. Pracuję tam kilka lat i czasami można ponarzekać, ale zostają tylko osoby fachowe. Polecam firmę dla osób, którzy chcą osiągnąć coś dobrego dla siebie i firmy. Tylko nieudolne i nieodpowiedzialne , nie radzące osoby odchodzą z Kupsy
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja ktoś ma tylko harować za słabe stawki no to się nie dziwię że odchodzą
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Praca jest... takie spostrzeżenia. (40 odpowiedzi)

Przeglądając oferty na naszym rynku, widać jedno. Praca jest, ale za grosze. Dominują stawki od...

AI w pracy i nauce ktoś jeszcze się wciągnął? (4 odpowiedzi)

Cześć! Zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, że odkąd odkryłem narzędzia AI, to coraz częściej...

Uważajcie na GTS (Gruppo Trade Service)! (55 odpowiedzi)

Co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia o wykładaniu towaru w sklepach Carrefour (zatrudnia firma...