praca w TUZ ubezpieczenia

Byłam dziś na rozmowie w sprawie pracy w firmie TUZ na Hallera 165 i dowiedziałam się że praca jest na akord, pracuję w tygodniu ile dni i godzin chce, moja praca miałaby polegać na wprowadzaniu danych klientów do komputera. Jeśli ktoś pracował w tej firmie i mógłby mi powiedzieć jakie są warunki pracy i ile mogłabym mniej więcej zarobić pracując od poniedziałku do piątku 8 godzin dziennie to byłabym bardzo wdzięczna.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: praca w TUZ ubezpieczenia

kolega tam pracuje, jest w miare zadowolony aczkolwiek z płacą niewiele (nie wiem dokładnie ile)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: praca w TUZ ubezpieczenia

Praca w TUZ: Przedstawiciel Handlowy = AKWIZYTOR (zero umówionych spotkań, jedzie się na 'spontan', płacą prowizję ze sprzedaży, z podstawą nie wiem); Telefonista/-ka = prymitywny TELEMARKETER (zbieracz Naszych danych osobowych potrzebnych Akwizytorom do niechcianych wizyt). Telefonista korzysta z Książki Telefonicznej (nie ma własnej bazy danych, która obecnie jest standardem w tej branży). Co do podstawy Telefonistki też się nie wypowiem. Jeśli więc dalej kogoś interesuje taka praca, to PROSZĘ BARDZO... Ja ZDECYDOWANIE ODRADZAM !!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Porta KMI Bolszewo (3 odpowiedzi)

Jak w tytule. Pracuje lub pracował ktoś w ich biurze? Jak tam jest naprawdę, bo trochę w necie...