praca w UBER taxi

czy ktos pracowal w UBER na czym to polega jakie zarobki ewentualnie jakie przewaly.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: praca w UBER taxi

ogolnie, jak poszperasz w necie... to sie zdziwisz jakie mozna miec kłopoty - to dlatego te ogloszenie wisza od miesiecy :)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

ktoś jeżdzi z forum?

ponawiam pytanie ktoś jeżdził lub zna kogoś kto jeżdzi? Czy faktycznie jest przypał?

tu możesz sobie poczytać

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,20487595,bdquo-bede-mial-sprawe-za-ubera-rdquo-krakow-wypowiada-wojne.html#MT
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

BAHAHAHAHAHA Artykuł generalnie neguje legalność Ubera a pod artykułem co?.....reklama Ubera "zamów helikopter przez aplikację Uber..." Nie ma to jak być bezczelnym do końca.

pojezdzilem swoim autem nie oplaca sie o zarobkach 5000 tak jak pisza to mozna pomarzyc co jedynie mozna zrobic taki przychód od ktorego trzeba odiliczyc 2500 na paliwo 25% prowizja ubera oraz podatek i eksploatacja auta w weekend jak jezdzilem 12h udalo mi sie na czysto zarobic ok 80zl czemu tak malo ? ano temu ze kilometr jazdy w uberze z dojazdem po klienta wychodzi ok 1zl a bywa i tak że nawet 80groszy przy passacie 1.9tdi który pali ok 9litrów daje 100km i zarobek ok 30zl

Nie da się zarobić dradzam,wyzysk naiwnych. 10 h pracy wychodzisz nie więcej 50 zł na czysto. I te łapanie Itd. Zrezygnowałem bo surowo karana
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Stres w pracy (35 odpowiedzi)

Czy Wasza praca też jets tak stresująca jak moja? Ostatnio mam wrażenie, że kazdy zawód wiąże sie...

Życie za granicą to też nie bajka... (52 odpowiedzi)

Obserwowałam to forum jeszcze w momencie, kiedy byłam w Polsce i tak jak większość z Was...

GDDKIA praca opinie (7 odpowiedzi)

Proszę o opinie na temat pracy w dziale finansowo-księgowym w Gdańsku,