praca w bomi

jak kasztaltuja sie zarobi w bomi na kasie? pracuje ktos z was?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: praca w bomi

Marnie. Ok 1200 zł na rękę. I to nie jest tylko praca na kasie ale wszystko co jest do zrobienia, np. wykładanie towaru, mycie sklepu. Za nadgodziny , np. w niedzielę, można wcześniej wyjść z pracy innego dnia. Nie płacą za nadgodziny. Ogólnie wszyscy którzy tam pracują, szukają innej pracy:-)

no kto by pomyślał takie delikatesy dla elity a tak marnie płacą
wstyd
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

dziękuję za info..wszystko zawsze ładnie wygląda jak się nie pracuję..co za czasy:(

Moim zdaniem - jak nie spróbujesz to wiedzieć na 100% nie będziesz wiedzieć. Zawsze można pytać, ale miej na względzie, że osoby niezadowolone (bo np kierowniczka krzywa z pyska) będą psioczyć na wszystko, tak dla zasady. Mimo wszystko ktoś tam pracuje. Niekoniecznie z konieczności. Spróbuj chociaż iść na rozmowę - te doświadczenie zaprocentuje :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

fundacja fly (48 odpowiedzi)

Zauważyłam ogłoszenia dotyczące pracy w tej fundacji na tym portalu - zdecydowanie odradzam! PIP...

Czy znacie firmę Nuga Best? (10 odpowiedzi)

Jak wyglądają zarobki i godziny pracy? Czy wypłaty są na czas, czy trzeba walczyć o własne...

jak znaleźć pracę bez znajomośći???? (63 odpowiedzi)

nie mam pojęcia juz co robić.....skonczyłam studia...nie mam doswiadczenia...ale też nie mam go...