praca w netii?

witam, czy ktos pracował w netii na stanowisku telemarketera( umawianie spotkan)???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: praca w netii?

Na Długiej? Słyszałam same nieciekawe informacje o Netii na Długiej

Tak to dużo słyszałeś... Połowa ludzi na tym forum, którzy obsmarowują pracodawców tyle słyszała tyle co ty... Na Długiej jest Netia...

A ktoś zna kontakt do Netii na Arkońskiej na Przymorzu ?? Bo tel. podany w ogłoszeniu: "NIE MA TAKIEGO NUMERU"...: ((. Szukam pracy od przyszłego miesiąca, bo kończy mi się umowa w marcu, a raczej mi jej nie przedłużą (z powodów nepotyzmu delikatnie mówiąc). I jeszcze jedno zarobki na poziomie 1000-1600, czemu aż takie niskie ?? Obecnie zarabiam więcej...

nie chcij tam pracować dziewczyno

Ogółem w większości praca w Call Center jest ciężka, męcząca, nisko płatna i nie dająca perspektyw. Żeby jednak zarobić na herbatę, chleb i pokoik - może być ratunkiem.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam Was.

Chciałbym, żeby ta opinia nie była nastawiona negatywnie czy pozytywnie- aczkolwiek trudno tu o coś takiego. Wiadomo to wy ost. podejmujecie decyzję w jakiej firmie będziecie pracować.
Byłem na rozmowie rekrut. do Netii w oddziale w ŁODZI!.
Od razu napiszę, żebyście nie mieli złudzeń. Zaproponowali mi "tys. dwieście 50 zł bruttttto" na umow. zlecenie. Nie chcę pisać, że to obłuda i w ogóle,ale sami możecie wyciągnąć wniosek.
Dodatkowo, jakieś prowizje od sprzedaży, które mogą być a nie muszą. A wiadomo, że klienci nie przychodzą do punktu tylko podpisywać umowy, ale także z zażaleniami etc. i wtedy o sprzedaż trudno. Nie wiem jak można za taką kasę wyżyć nawet w Łodzi przecież na ręke wychodzi 850 zł tak na oko, chyba że jesteście studentami to dostaniecie przysłowiowego może tysiakai umowe śmieciówe za darmo. Przeliczcie sobie ile to kasy jest na jedną godzinę...;-( a stres w takiej robocie jest. Pracowałem w obsłudze także wiem o czym tu piszę...
nawet jeśli zespół jest fajny etc. to nie zrekompensuje zarobków, no z czegoś trzeba żyć nie tylko z uśmiechów i spotkań z prezesem...
Dodatkowo, na ten oddział szykują zwolnienia, nie wiem co jest tego przyczyną, w każdym razie, można się spodziewać, że po jakimś czasie i nową ekipę wymienią n nową.
I najważniejsze umowa zlecenie ma być przez 6 MIESIĘCY!! a potem " się zobaczy "....czyli jak znam życie, marne szanse.
Nie chce was zniechęcać, ale pamiętajcie, że abonent średnio podpisuje umowe na abonament 50 zł miesięcznie na okres 24 miesięcy. Są cele do wyrobienia, niemałe!! więc łatwo zobaczyć jak jesteśmy "d*pc****zeni".

Zamieszczam tę inf. na innych forach, bo może komuś kto się zastanawia, będzie łatwiej podjąć decyzję na tak lub nie....

Ważne jest by w pewnym momencie jak napisała koleżanka gdzieś pare postów wyżej nie zaczaćpracować za miskę ryżu, bo do tego teraz dochodzi...
Co z tego, że zarobisz swoje 9 zł! no co to jest?!!. Średnio spędza się w robocie 8 gdz. jest to praktywcznie 70% naszego dnia! Twojego życia, wychodzisz i przy dwóch dniach pracy dopiero stać CIę na zrobienie podstaowego badania USG za 100 zł ( to jest to tańsze).
Jeżeli jest to Twoja pierwsza praca badź druga w ogólnym stażu 3 miesiące to ok, ale jeżeli jesteś juz starsza i nie mieszkasz z rodzicami, to pożal się, to są grosze...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

nigdy nie piszę żadnych komentarzy ale tym razem muszę. PRACA W NETII JEST DLA FRAJERÓW!!! NIE DAJCIE SIE OSZUKAĆ!!!!!!!!! WSZYSTKO CO MOWIĄ I OBIECUJĄ TO SAME KŁAMSTWA!!!! to są spece, po super extra szkoleniach jeśli chodzi o manipulowanie ludzmi, wiem co mówię!!! za moją 3miesięczną pracę dostałam 160 zł to jest jedna wielka KPINA, każdy kto cokolwiek osiągnął w tej firmie to tylko przez układy, nie bądzcie naiwini
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Praca jest... takie spostrzeżenia. (40 odpowiedzi)

Przeglądając oferty na naszym rynku, widać jedno. Praca jest, ale za grosze. Dominują stawki od...

Uważajcie na GTS (Gruppo Trade Service)! (55 odpowiedzi)

Co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia o wykładaniu towaru w sklepach Carrefour (zatrudnia firma...

AI w pracy i nauce ktoś jeszcze się wciągnął? (4 odpowiedzi)

Cześć! Zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, że odkąd odkryłem narzędzia AI, to coraz częściej...