praca/ogłoszenia o prace na portalu

witam,

czesto przegladam ogloszenia o prace na trojmiasto.pl. poniewaz robie to przez rss wiec trafiaja do mnie wszystkie ogloszenia, nawet te, ktore administrator zdazy juz zablokowac.

doczytalam pare zali roznych osob, ktore rzucaja miesem w DZIALE OGLOSZEN.
ludzie! od tego jest forum, a nie dzial ogloszen! tym bardziej, ze widzicie, ze one sa od razu blokowane przez admina (jak najbardziej prawidlowo).

naprawde taki problem zalozyc watek an forum?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: praca/ogłoszenia o prace na portalu

hehe, jakbym slyszala kumpla z grupy na ap. ciagle ma jakies pretensje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja baaaaaaardzo bym chciala wiedziec co to znaczy w ogloszeniach - orientacja na klienta :D

n smieszy mnie to niezmiernie.
czyli ze co? mam miec wbudowany kompas, ktory bedzie piszczal i swiecil jak sie pojawi w polu zasiegu KLIENT? ;)

Ehh, długo by gadać, dla mnie to jest paranoja, co się dzieje na rynku pracy. Rozumiem, że "pracowdawcy" chcieliby mieć najlepszych pracowników, ale na cholerę osobie do sprzątania matura? Bez matury posprząta gorzej, bo nie wiem o co chodzi? To tylko taki przykład. Możnaby mnożyć w nieskończoność takie absurdy.

z cudownych absurdow z ogloszen to:

- renomowana firma o wieloletniej tradycji bal bla bla przyjmie bla bla bla - a tam mail kasiunka@wp.pl albo kamilka01@buziaczek.pl - powazne firmy maja swoje domeny

- wyksztalcenie wyzsze, 10 lat doswiadczenia, wiek do 30 lat - jasne. i jeszcze mba juz zrobione i 4 certyfikaty z 5 jezykow

- motywujacy system wynagrodzen - czyli licz na srednia krajowa ;)

ogolnie szajs i wiekszosc pracodawcow mysli, ze kretyni szukaja pracy i wrocily czasy sprzed 10 lat gdzie kazdy bral byleco za byleco.

Kobiety do noszenia rajstop pończoch podkolanówek Branża: Inna

Miejsce pracy: Gdańsk

dane kontaktowe:
manager

E-mail: manager-ds.promocji@venusto.eu
Miasto: Trójmiasto
Tel./fax: 0000
Ulica: 0000

wymagania:
Szukamy zadbanych kobiet zainteresowanych zarabianiem pieniążków w zamian za noszenie rajstop, pończoch, podkolanówek i ich pózniejszym odesłaniu do nas. Skupywane wyroby przeznaczone są do badań dla firm pończoszniczych. Stawki za każdą parę wyrobu ustalamy indywidualnie z kandydatką. Pełna dyskrecja. W odpowiedzi proszę o kilka zdjęć sylwetki telefon kontaktowy. manager-ds.promocji@venusto.eu Odpowiemy tylko na wybrane zgłoszenia.

Hehehehe, to jest CZAAAAAADDD!!! I jacy wiarygodni, ten adres, telefon... :-) robi wrażenie :-)

I obowiązkowo - zdjęcie całej sylwetki. No tak, w końcu to badania :-)

taaaaaa

tego typu perelki to tez nagminnie ;)

Posiadam prawojazdy od 12lat (nie w szufladzie) jezdziłem autami dostawczymi itp itd teraz nie mam pracy bo trzeba mieć mature i prawko od 1mc i zawinąć sie na pierwszym drzewie poprostu trzeba mieć papier a nie praktyke Ps.Szukam pracy :)

i wyglada na to, ze caly watek o nieuczciwych pracodawcach trojmiejskich zostal usuniety.

ciekawe dlaczego i ktory z listy interweniowal ;)

Inne tematy z forum

SZUKAM DOBREGO DETEKTYWA (25 odpowiedzi)

Witam Poszukuję w Trójmieście dobrego i solidnego detektywa do dość nietypowego zadania....

Jak wybrać odpowiedni rodzaj masażu w zależności od potrzeb (6 odpowiedzi)

Cześć wszystkim! Niedawno zacząłem się zastanawiać, jaki rodzaj masażu będzie dla mnie najlepszy....

2200 złotych bonusu dla nowych klientów (5 odpowiedzi)

Odkryj Ekscytujący Świat Kasyna Betonred i Zgarnij Bonus 2200 zł! Czy jesteś gotowy na prawdziwą...