prace chałupnicze?

Witam,
ostatnio mam bardzo dużo czasu popłudniami (babcia zabiera mi swoejgo wnusia do siebie) i w sumie z chęcią bym sobie "dorobiła", czy macie moze jakies doświadczenia z pracami chałupniczymi, jakieś składanie długopisów czy adresowanie kopert?
z góry dziekuje za info,
pozdrawiam,
Paula.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: prace chałupnicze?

Szukam od dłuższego czasu jakiejkolwiek pracy chałupniczej i nic!!!jedno jest pewne jeśli któraś firma oferująca tego typu pracę chce od was wziąć choćby 1ZŁ za przesyłkę kurierską -czy znaczki,foldery itp!!!!
TO OSZUST KTÓRY ZARABIA NA WAS I TO NIE MAŁO!!!!!!!!
(1oszukany człowiek to mniej więcej 5zł!!!!1000oszukanych osób miesięcznie,to DLA OSZUSTA 5000ZŁ CZYSTEGO MIESIĘCZNEGO DOCHODU!!!!!)wiem myślisz a co tam to tylko 5zł wyślę mu zobaczę co będzie,niestety takie myślenie jest błędne i tak naprawdę sami utrzymujemy w ten sposób oszusta.
Firma która oferuje tego typu prace przede wszystkim jest normalną firmą z siedzibą adresem i nr telefonu gdzie można zawsze zadzwonić.NIE UTRZYMUJCIE OSZUSTÓW!!!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: UWAGA!!! UWAGA!!! UWAGA!!!

To, że w Polsce można było znaleźć jakąś pracę chałupniczą to raczej prehistoria a te wszystkie ogłoszenia w internecie na odległość pachną oszustwem ;)

Ja od czasu do czasu dorabiam sobie sprzedażą kosmetyków (nie avon, nie oriflame czy inne fmy) kokosów w sumie z tego nie ma bo jak sie postaram to i 200 złotych wyjdzie w miesiącu ale dobre i to ;)

Ja tez bardzo proszę
marta1989304@wp.pl

Proszę o informacje ,gdzie można znalezc pracę chałpniczą- uczciwą , a nie naciągaczy.
Mój e-mail: nasa-usa@o2.pl.

no to jak? jest jakis uczciwy pracodawca od chalupnictwa? musze podreperowac budzet domowy i zabic nude ...

Prosze o informacje..Pilnie potrzebuje dodatkowej pracy.
wiola.bart@2.pl
Bede bardzo wdzieczna

Dziewczyny - naprawdę wierzycie, że ktoś ma do zaoferowania pracę chałupniczą? przecież to albo naciągacze albo marketingowcy ;) (Avon, Oriflame, Betterware, FM itp.)

Ja również poproszę kasienka-82@o2.pl

sabra, ja też poproszę;-)))

Ja chciałam pracować w Provident ...straciłam 60zł i na tym się zakończyło.Naciągacze i oszuści !!! Ta druga frma pewnie też wyciąga pieniądze od ludzi.Nie ma pracy chałupniczej ! Wpłacamy kasę za informatory,znaczki i koperty zwrotne i na tym jest już koniec naszej pracy! Ja od wielu,wielu lat szukałam,traciłam pieniądze wierząc,że wreszcie coś znajdę...Niestety nic nie znalazłam! Sami złodzieje i oszuści ( nie boję się tych słów,bo to szczera prawda !!! )żerujący na biednych,zdesperowanych ludziach!!! Pozdrawiam!!!

UWAGA!!! UWAGA!!! UWAGA!!!

WITAM!

NIE DAJCIE SIĘ NACIĄGNĄĆ NA PRACĘ CHAŁUPNICZĄ ZE STRONY CHAŁUPNICZA.YOYO FACET BIERZE KASĘ NAWET NIE ODPISUJE NA MAILE! ADRES RZECZYWIŚCIE ISTNIEJE, ALE MIESZKAJĄ TAM CAŁKIEM INNE OSOBY I NIGDY NIE SŁYSZAŁY O NIE JAKIM ŁUKASZU RYDZIKU(NACIĄGACZ)
SERDECZNIE POZDRAWIAM!!!

ja tez poprosze natka189@wp.pl :)

ja też prosiłabym o takie info na ciacho@ny.pl

i ktos cos znalazl???

ktoś już to sprawdził ?

poproszę informacje na temat pracy chałupniczej, iwonaarendt1@wp.pl

Re: prace chałupnicze

Izunia jeżeli to jeszcze aktualne to ja tez poprosze ania584@autograf.pl

http://web-ads.pl/pages/index.php?refid=iwonkaika potwierdzam i polecam tą stronkę, w olnej chwili można klikać i coś z tego mieć

ja też poproszę bardzo,z góry dziękuję betii0@interia.pl

Ja też poproszę, z góry dziękuję