prace chałupnicze?

Witam,
ostatnio mam bardzo dużo czasu popłudniami (babcia zabiera mi swoejgo wnusia do siebie) i w sumie z chęcią bym sobie "dorobiła", czy macie moze jakies doświadczenia z pracami chałupniczymi, jakieś składanie długopisów czy adresowanie kopert?
z góry dziekuje za info,
pozdrawiam,
Paula.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: prace chałupnicze?

moge prosić o maila z ofertami ? ewakac17@wp.pl

poprosze na e-mail ofert ewakac17@wp.pl

hejka widziłam że piszecie o pracach chałupniczych możecie podać namiary na jakąs uczciwą firme??????????? MOJ MEIL bogusia2411@wp.pl

ja tez poprosze namiary na prace sucho@interia.eu

NAZYWAM SIE IWONA NOWAK JESTEM W BARDZO TRUDNEJ SYTUACJI FINANSOWEJ JEZELI MOGLABYS MI PODPOWIEDZIEC GDZIE MOZNA ZNALEZC TAKIE ZAJECIE TO BEDE CI BARDZO WDZIECZNA
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

witam...własnie niedawno teą dałem się naciągnąć ....na 135 zł ........sam się z siebie teraz śmieje

ale tak nawiasem mówiąc to naprawde szukam jakijś dodatkowej pracy

mam nadzieje ze ta oferta jest jeszcze aktualna,wiec jesli mozna to i ja bardzo prosze o maila - agusiakoch@op.pl
Dziekuje i pozdrawiam :-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja tez poprosze - agag27@tlen.pl
pozdrawiam :-)

Jesli mozna t ja tez byłabym zainteresowna praca chaupnicza sasiadk powiedziala mi o prowidencie ale nie mam penosci.....
kitka07@buziaczek.pl to mój meil poprosze o aders na tamt polecna firmę z góry Dziekuje
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niezłe, dodatkowe pieniądze można zarobić zapisując się do Oriflame. Nie musisz mieć wkładu finansowego, tylko 1 zł wpisowe. Do niczego nie jesteś zmuszana, ponieważ nie musisz kupować z każdego katalogu. Nie ma minimalnej kwoty zamówienia, możesz zamówić tylko jeden kosmetyk.
Zyskać możesz bardzo dużo:
-niezależność finansową,
-masz zawsze kosmetyki po cenie hurtowej, bez 30% marży,
-możesz zdobyć atrakcyjne prezenty i nagrody,
-możesz budować własną grupę konsultantów i otrzymywać za to premię 3-21% od sprzedaży całej grupy,
-korzystasz z darmowych szkoleń kosmetycznych i marketingowych.
Wejdź na moją stronę www.my.oriflame.pl/martakosmetyki i sprawdź jakie nagrody czekają na Ciebie na powitanie. Chętnie odpowiem na wszystkie pytania. Proszę pisać na marta.borkowska@oriflame.biz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Słuchajcie. Ja przypadkiem weszłam tu i widzę, że można zarobić prawdziwe pieniądze.
http://web-ads.pl/pages/index.php?refid=aura
Nikt tu nie oszukuje, nie wyłudza kasy. Zarabiasz tyle ile klikasz. Każdy klik to zarobione pieniądze.
Wystarczy się tylko zarejestrować. Już na wstępie dostajesz bonus za zarejestrowanie się. Jak nie macie nic do roboty to myszka do ręki i klikajcie. Warto spróbować. W każdym momencie możecie przecież zrezygnować.
Przyznaję, że dałam się w to wciągnąć i klikam sobie i mam już pewne wyniki finansowe. Wystarczy trochę czasu.
Sprawdzcie, poczytajcie, zdecydujcie
http://web-ads.pl/pages/index.php?refid=aura

Bardzo proszę osobę, która zna jakiekolwiek namiary na uczciwą firmę oferującą prace chałupnicze o podanie mi jej namiarów... na adres ekonomistka20@o2.pl

Pozdrawiam, matka w potrzebie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

JA TEZ PODSZEBUJE TAKIEJ PRACY MAM MAŁA CÓRECZKE W DOMKU MÓJ MEJL EDYTA7987@WP.PL DZIEKUJE

kiedyś szukałam pracy chałupniczej - ze skutkiem zerowym... bo WSZĘDZIE chcieli pieniądze za tak zwany pakiet informacyjny... jak już wpłacicie pieniądze to albo słuch zaginie po takiej firmie - albo jak dostała moja sąsiadka pakiet informacyjny - jak chcesz zarobić pieniądze rób to co ja! Jedyne uczciwe - kolega jubiler proponował mi klejenie biżuterii czy coś takiego...

ja równiez bardzo proszę

niestety znalezienie prawdziwej, uczciwej oferty pracy chałupniczej graniczy z cudem...

w większości chcą zapłaty "zabezpieczenia" partii próbnej lub praca okazuje się marketingiem :P

ostatnio znalazłam taką ofertę - spodobała mi się ;) http://www.world-flowers.com.pl/

ale później poszukałam strony finlandzkiej tej firmy - nie istnieje :P za to znalazłam to:

http://www.oszukany.pl/forum/viewtopic.php?p=7487

i faktycznie - dlaczego adresy mailowe niby do finlandzkiej siedziby kończą się "com.pl" ?

ja też poproszę annanina1@op.pl

ja też poproszę agnieszka405@interia.pl

to jest dystrybucja kosmetyków

No to ja też poproszę o info , milka1401@buziaczek.pl