pralnia

Temat dostępny też na forum: Dąbrowa
to jest oboz pracy i nic wiecej, czlowiek zape.... i nikt tego nie docenia.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: pralnia

Coś jak praca w hotelu jako pokojówka - również nie polecam najgorszemu wrogowi.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kiedys jeszcze potrafili docenic.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie rozumiem...ktoś tam was ZMUSZA do pracy? Niech zgadnę: masz wykształcenie niespełna gimnazjalne no dobra zawodowe i myślałeś, że zostaniesz prezesem firmy czy cos? Idąc tam do pracy wiedziałeś na co się piszesz no chyba, że z powodu wykształcenia masz braki w samodzielnym rozumowaniu i nie wpadłeś na to co to za rodzaj pracy. Za młodu się tam chodziło, zawsze kaska padła. Prezes był wporządku, rękę podał każdemu nawet jak wchodził na "brudną" i wiedział co tam za syf jest a nie powinien jak to "prezesi" mają w zwyczaju. Mam dla ciebie rozwiązanie ->zwolnij się...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Zwolnij się i czekaj aż rachunki zapłacą się same.
Rada godna gimbazjalisty

Jasne ze się zwolnią, Jak tylko znajdą coś lepszego.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Byłem tam kiedyś na rozmowie na kierowcę, wszystko szło fajnie do póki gość nie zaczął skrzętnie omijać tematu wynagrodzenia. Za żadną cholerę nie chciał mi powiedzieć ile zarabia kierowca w firmie, tak go ciągnąłem za język że aż sytuacja zrobiła się nie komfortowa, wręcz napięta. Chyba myśleli że przyjdę do pracy a o wysokości wynagrodzenia dowiem się ok. 10-tego.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

do pralni to ciągle szukają jak nie w tesco kcynska , zawieszają i zwieszają tak samo było w galeri rumskiej , jakby chcieli tylko pokolekcjonować dane i cv , tak robią od roku już
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Ile zajelo Wam znalezienie pracy albo ile juz szukacie:P (57 odpowiedzi)

szukam pracy juz przeszlo miesiac i tak sie zastanawiam, czy ze mnie jest jakas wyjatkowa noga,...

Praca za granicą, czy są sprawdzone oferty? (37 odpowiedzi)

Od paru dni szukam pracy za granicą. Ofert jest pełno ale jak szukam opinii o konkretnym...

Ile zarabiacie w 2023? (392 odpowiedzi)

Ciekawi mnie ile zarabiają forumowicze, krótko: - wiek - zawód - zarobki miesięczne - rodzaj umowy