prawo jazdy

Witajcie! Mam pytanie ( moze troche głupie, ale juz trudno:P ). Chodze na jakis dziwny kurs prawa jazdy. Teraz sie konczy -> dali mi zaswiadczenie o ukonczeniu i inne papiery i nie wiem gdzie trzeba złozyć dokumenty, ubegając sie o egzamin i ile mam wpłacic na poczcie .. :( pomocy!
z góry dzieki za pomoc! pozdrowienia:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: prawo jazdy

:)musisz z Gdańska pojechac do konca autobusem numer 123 - do Orunii Równej. Tam bedzie przejazd kolejowy, a za nim jest właśnie ośrodek ruchu drogowego. Wraz z dokumentami musisz opłacić na poczcie opłatę egzaminacyjną w wysokości około 85 zł jak dobrze pamiętam-póżniej wraz z tym kwitkiem bierzesz papiery(zaswiadczenie o odbyciu kursu, dowod i zdjecia ) i smigasz wlasnie tam:)mam nadzieje ze pomoglem:)trzymam kciuki, ja dopiero za trzecim razem zdalem heh:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Białe tango (258 odpowiedzi)

Pan mi nie odmówi Panie Redziński (?) Ćwiczenie czyni mistrza. http://youtu.be/c3_NntYhzV4

ASG czyli bezpieczna wojna (57 odpowiedzi)

Witam, W wakacje postanawiam zakupić sobie już 3 replikę jakiegoś karabinu. Ale nudno jest mi...

Jak bezpiecznie inwestować na forex? (38 odpowiedzi)

Witajcie. Chętnie wymienię się doświadczeniami, a bardziej usłyszę Wasze porady, bo sam zamierza...