prezent na 30 dla znajomego

za dwa tygodnie idę na 30-stkę do znajomego i nie mam pojęcia jaki prezent kupić...
dodam, że praktycznie wszystko ma...

dzięki za wasze sugestie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: prezent na 30 dla znajomego

Jeśli wszystko ma, a lubi alkohol, to proponuję kupić jakiś dobry trunek w fajnej, ciekawej butelce i / lub oryginalnym opakowaniu, np. drewnianej skrzyneczce.

Skoro to okrągłe urodziny, to może coś z wyhaftowanym napisem? Np. ręcznik kąpielowy, szlafrok, bokserki... Wejdź na haftlandia.pl :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

szczerze, to też myślałam o jakimś dobrym alkoholu tylko nie wiem czy jest sens kupować bo on wcale nie lubi pić...

Jak nie lubi, to podpytaj kogoś może, co by mu się bardziej spodobało czy przydało?

już jesteśmy po urodzinach. zapadła decyzja i kupiliśmy droższy trunek :) przede wszystkim należy dodać, że solenizant się ucieszył :)

To super :). Nawet jeśli ktoś za danym alkoholem nie przepada, to zawsze może poczęstować przy jakiejś okazji swoich gości ;)

Inne tematy z forum

co na prezent na imieniny dla faceta? (40 odpowiedzi)

Poradźcie co można kupić na imieniny dla faceta 40-letniego? Nie mogą to być takie śmieszne...

Prezent dla koleżanki z pracy (234 odpowiedzi)

Co kupić koleżance krótko ze sobą pracujemy (jakieś 20 dni),a jest w firmie tak że kupuje sie...

Co mam kupić dziewczynie?? (116 odpowiedzi)

Moja dziewczyna ma na imię Ewa i urodziła się 24go grudnia... jeszcze nie rozumiecie??? Ona ma...