prezent

Niedługo,osiemnaste urodziny mojej chrześnicy.Mam problem z wybraniem prezentu nic nie przychodzi do głowy.Nie jestem zwolenniczką dawania pieniędzy- proszę pomóżcie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: prezent

kup jej coś z biżuterii.

Dziewczyna wchodzi w dorosłe życie, więc może jakiś atrybut kobiecy? Torebka, elegancki damski portfel lub jakiś inny dodatek z eleganckiej galanterii skórzanej?

może wybierz się z nią na zakupy i poproś aby coś sobie wybrała - podaj jej mniej więcej ile chcesz wydać - i zaznacz że chcesz aby miała to na pamiątkę od Ciebie - a może o czymś marzy i Ci po prostu podpowie

Rower, albo zegarek z cyferblatem. To chyba najlepsze prezenty.

biżuteria

niedawno miałam 18nastkę :P
od chrzestnej dostałam złoty łańcuszek, na początku wydawał mi się kiepskim i babcinym prezentem, jednak od roku nie rozstaje się z nim, czuję się bardziej wyjątkowa od masy dziewczyn w plastikowej biżulerii, tak samo zegarek od mamay, zgrabny delikatny :)
natomiast od koleżanek dostałam prześliczną pościel i taki stojaczek-dziewczynę na biżuterię. dostałam też ogromnego miśka :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

tez skończyłam niedawno 18 dostałam zloty łańcuszek i 200 zloty nie było jakichś szalów typu o prawko jazdy samochód czy coś takiego nie. delikatny i drobny łańcuszek ze złota i jestem z tego zadowolona bo wujek dal mi znać ze jestem dla niego ważna pamięta o mnie ale mnie nie rozpieszcza ;]
zawsze taki był w stosunku do mnie i za to mu dziękuje bo wyrosłam na normalna dziewczynę a nie na jakiegoś plastika który wyciąga od rodziny kasę przy każdej okazji

moj chrzesniak dostal od nas wieczne pióro na pamiatke, 2 ksiazki przydatne do nauki j.angielskiego (ten prezent nam zasugerowano), bombonierke, 18 lizakow wbitych w takie ratanowe kolko i szmpana z wielka kokarda (i datek pieniezny do prawa jazdy).
Myslalam jeszcze o zegarku ale ciezko trafic w gust.

Inne tematy z forum

Naturalne sposoby powiekszenia biustu (58 odpowiedzi)

Dziewczyny czy są jakieś naturalne sposoby powiększenia biustu? Inne niż operacja czy...

Hiszpańska mucha czy ktoś miał do czynienia? (3 odpowiedzi)

Hej. Czy ktoś z Was miał może do czynienia z afrodyzjakiem hiszpańska mucha? Tyle sie o nim pisze...

Kupujcie może naturalne kosmetyki? (101 odpowiedzi)

Cześć. Kupujcie może naturalne kosmetyki? Możecie polecić mi jakiś dobry sklep oferujący szeroki...