problem chyba nie do rozwiązania ratunku!!

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
właśnie bylam w parafii po odpis aktu chrztu z adnotacja o bierzmowaniu i co się okazało ... nie ma tam adnotacji o moim bierzmowaniu które miałam w innej parafii, poradźcie co teraz odwoływać ślub przez czyjeś niedopatrzenie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: problem chyba nie do rozwiązania ratunku!!

no co ty rybko nie martw sie! jedź do tej parafi gdzie bylas bierzmowana i niech ci kwit wystawia! a swoja droga jak by w twojej parafi byl normalny ksiadz to by cie nie stersowal tylko przy tobie zdazwonil i juz!

ja też jak pojecgałam do parafii gdzie miałam chrzest, nie mieli adnotacji o moim bierzmowaniu, jak widzisz często tak bywa, ale w kościele gzie byłam biezrmowana dopisali- wiec sie nie martw

u mnie to sama było, ale znalazła w domu taką "pamiątkę bierzmowania" i to wystarczyło bo była tam data podpis i pieczątka parafii.

Pozdrawiam,

Czerwcowa

U mnie tez nie było adnotacji o bierzmowaniu, ale zwróciłam się bezpośrednio do parafii gdzie było bierzmowanie, odnaleźli adnotację o bierzmowaniu w takich ksiegach i wypisali zaświadczenie. Przypomnij sobie tylko, w którym roku było bierzmowanie bo bedzie im o wiele łatwiej odszukać POWODZENIA !

Inne tematy z forum

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (218 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?