Re: problem z dzieckiem sąsiadów
Ktoś kto to pisze , nie wie chyba jakie mogą być sytuacje. Nade mną mieszkają ludzie z dosyć dużymi dziećmi. Syn myślę, ze 2-3 klasa a córka dużo starsza. Tak hałasują, biegają, dostają histerii i wrzeszczą. Syn drybluje (czyli ćwiczy piłką w mieszkaniu). Sąsiedzi przez cały dzień "przestawiają meble", przynajmniej jest taki hurgot jakby to robili. To walenie meblami o podłogę czyli nasz sufit jest także w nocy. Do tego stopnia, że ten hałas budzi później nie można zasnąć. W sobotę po godz.20.00 tak hałasowały dzieci, że nie można było filmu oglądać. Kiedy mąż poszedł zwrócić uwagę, to matka dzieci powiedziała, ze ona nie ma wpływu na dzieci i żeby rozmawiać z ojcem ,którego nie ma dzisiaj. Po dwóch dniach przyjechał tatuś. Wrócił do domu po 24.00 , walił meblami jak zwykle aż się obudziłam i zdenerwowana nie mogłam zasnąć do rana. Na drugi dzień przyszedł do mojego męża powiedzieć, ze sobie nie życzy, żeby ich nachodzić i straszyć dzieci. Bo on ich nie będzie stresował i zwracał uwagi. Ciekawe kto ich tak zestresował , że wpadają w histerie i się drą tak głośno, że można zwariować. I co zrobić z takim poziomem ludzi?
26
1