produkty marki Suunto

Witam!

Jak w temacie - miał ktoś do czynienia z tą marką? głównie chodzi mi o elektronikę rowerową - ot, na przykład taka oferta wydaje się być całkiem interesująca:

http://www.sklep-presto.pl/product-pol-18776-Zestaw-Suunto-t3d-Cycling-Pack.html#nclid=71b7f766074885225481e6e6203b5c11

i przynajmniej, wg mnie jakoś to wygląda w porównaniu chociażby do nowych Polar-ów, które mam wrażenie że od początku do końca projektowała (bez obrazy) kobieta! ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: produkty marki Suunto

Ja używam wersji górskiej od 10 lat i jestem zadowolony, to jedna z najlepszych firm na swiecie

Jakościowo sprzęt godny,ale wg. mnie przegrywa z polarem. Przede wszystkim polar ma oprogramowanie protrainer 5, do którego żaden inny producent się nawet nie zbliżył. Nie ma obecnie lepszego oprogramowania do analizy treningu. Nowego cs600x można kupić za 900zł, jak dla mnie wybór jeste jeden : polar.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kup i szybko dojdziesze do wniosku "czemu nie kupilem polara". Znajomy kupil niedawno ktorys z wyzszych modeli Suunto i po tygodniu oddal i zamowil Polara. W kwestii monitorow pracy serca liczy sie jedna firma. Polar.

aktualnie "testuje" pożyczonego Polar-a s725x i uważam że jest to bardzo dobre i uniwersalne narzędzie - brakuje paru rzeczy jak np. sygnalizacji wyjścia ze strefy HR w czasie jazdy na rowerze no ale... Dziwi mnie też fakt iż inne firmy nie stosują podobnych rozwiązań (patrz: uniwersalnych) - chociażby Sigma, która jest dużo tańsza od Polara. Nowe s725x są już praktycznie nie do dostania a jak już są to cenę mają zbliżoną do nowszych modeli :/ Tak czy inaczej pozostanę jednak przy opcji zakupu Polar-a. Thx!

RS800cx - nowszy nodel poczciwego 725. Super narzędzie nie tylko na rower, nawet w miarę normalnie wygląda na ręku :) Cena może nie powalająca ale w zamian mamy najlepszego polara na rynku.

cena niepowalająca... hmm, no zależy jak dla kogo. Co do wyglądu to za te pieniądze powinni coś bardziej "męskiego" wykombinować ;)

eeeeeee, nie wiem czego oczekiwac, by sprzet wygladał "mesko" - na wyswietlaczu ma byc gola baba ?
Barry, nie przesadzaj :) ten Polarek wyglada super !

Inne tematy z forum

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (21 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...

trening interwałowy (25 odpowiedzi)

witam! mam pytanie co do treningu interwałowego, czy ktoś z forumowiczów jeździ może w ten...