profesjonalizm

Nie zgadzam się z negatywnymi opiniami na temat p.Dr. Ja osobiście zawdzięczam jej życie .Kiedy wykryła u mnie nowotwór ,stawała na głowie ,żebym była jak najszybciej operowana .Minęły już 3 lata a ja jeszcze żyję i mam zamiar żyć Jest ,przemiłą,bardzo dobrą lekarką ,która dla swoich pacjentów zrobi wszystko .Leczę się u P.Dr już z 12 lat(moje córki również) i nigdy nie usłyszałam od niej złego słowa .Moja córka ,dzięki jej leczeniu zaszła w ciążę ,ale P.Bóg zabrał ją do siebie (b.była zadowolona z P.DR opieki .Wszystkie mamy 100% zaufanie do P dr. Dziękujemy za wszystko i polecamy innym.Jeżeli chodzi o P Joanne też nie mogę narzekać .Jest b. profesjonalna i miła .Wszystkie wizyty tz.pierwiastków konsultuje z P.DR ,która wyznacza terminy .P.Joanno tak trzymać
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: profesjonalizm

Musze przyznac ze zdumiewa mnie pani opinia. Poczawszy od slynnej pani Joanny-ja nie znalazlam nic z profesjonalizmu w jej postawie i zachowaniu; doktor miala duzo lepsza pomoc od innych osob pracujacych dla niej wczesniej (lacznie z jej mama ktora przez jakis czas rejestrowala pacjentki). Wiem co pisze bo jestem doktor pacjentka od czasu kiedy pracowala jeszcze na klinicznej i Jaskowej Dolinie, z profesjonalizmem doktor zachowanie i postawa ma z kazdym rokiem coraz mniej wspolnego-kiedys i owszem byla super profesjonalistka, ale dzisiaj daleko jej do tego. Ja lecze sie 2 razy dluzej i pracuje w branzy medycznej wiec potrafie dosyc dobrze to ocenic. Chyba jest pani wyjatkiem ktory jest tak zadowolony ze smie jeszcze polecac innym doktor zamiast zastanowic sie nad tym skoro przewazaja opinie negatywne. Zycze pani aby przejzala pani i zobaczyla jak jest naprawde chyba ze nie potrafi pani tego i odpowiada pani taki sposob traktowania z jakim mozna sie spotkac u doktor w gabinecie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Zgadzam się,Doktor zmieniła się i to na gorsze,nie panuje nad swoimi emocjami,strasznie traktuje swoich pacjentów,nie patrzy na to co mówi,nie konroluje sie,jest beszczelna i arogancka.
Ja również zrezygnowałam z wizyt u Pani Doktor z uwagi na jej chamstwo.Po każdej wizycie wychodziłam wypluta,zakrzyczana,stłamszona,poniżona i to jest lekarz?????
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

Byłam kilka dni temu u pani dokror- rozmowa była wnikliwa, profesjonalna (mam porównanie z wieloma lekarzami),
nie było "ślizgania się" po temacie,
zobaczę co dalej
po wizycie byłam zadowolona
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zgadzam sie z pania bo tez jestem pacjentka z tych czasow i tez pracuje w tej branzy, przeraza mnie postawa doktor obecnie a byla tak wspanialym lekarzem i czlowiekiem, pelna oddania i poswiecenia a zarazem z ogromna wiedza. Rowniez Jesli chodzi o pania Joanne to jest najgorsza z osob jakie kiedykolwiek wspolpracowaly z doktor, zero profesjonalizmu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jestem rozbawiona do łez....profesjonalizm P. Joanny?? Kobieta bariera...której wydaje się, że pracuje u prezydenta. Sztucznie wydłuża termin udając, że jest milion chętnych. Pani Doktor też ma swoje za uszami a jak czytam te opinie to cieszę się, że zrezygnowałam z jej usług po śmiem twierdzić, że za jakiś czas zarabiałabym tylko na wizyty.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1