program do nagrywania plyt dvd

hej jak w temacie.
zna ktos mize linka z jakiej str sciagnac moge za darmo program?
mialam nero ale po formacie nie mam :(
a musze zgrac filmy i zdjecia...
p.s mam tez inny problem pozyczylam filmy od kumpeli i nie odtwarzaja ... wlaczam start i nic... i w innnym programie ttez nie moge, a w vlc co mam to nie da rady a folder z lista nie otwiera tylko automatycznie film..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: program do nagrywania plyt dvd

Ściągnij sobie darmowy program do nagrywania płyt dvd Ashampoo Burning Studio 2010 Advanced trzeba tylko zajestrować się na ich stronie i dostaje się darmowy klucz na pocztę wejdź na http://www.dobreprogramy.pl a co do filmów pewnie nie masz wszystkich odpowiednich kodeków też ściągnij z tej strony kodeki K-Lite Codec zawiera wszystkie potrzebne kodeki w sobie polecam bo sam używam jakbyś miała problemy to zadaj pytanie na prv :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zlukaj Nero, uzywalam przez kilka lat i byl spoko ;)

Nero teraz to nie Nero przerośnięty program dużo waży zamula kompa teraz jest dobry program jak już wcześniej pisałem Ashampoo Burning sam używam i jestem zadowolony :)

Inne tematy z forum

Własna firma (41 odpowiedzi)

Gdzie w Trójmieście jest dobre miejsce dla prowadzenia małej firmy? Mam tu na myśli możliwość...

Pomysły na prezenty (53 odpowiedzi)

Jakie macie pomysły na prezenty tylko nie jakieś oklepane bo chcę się wyróżnić. Cos takiego...