program do nagrywania plyt dvd

hej jak w temacie.
zna ktos mize linka z jakiej str sciagnac moge za darmo program?
mialam nero ale po formacie nie mam :(
a musze zgrac filmy i zdjecia...
p.s mam tez inny problem pozyczylam filmy od kumpeli i nie odtwarzaja ... wlaczam start i nic... i w innnym programie ttez nie moge, a w vlc co mam to nie da rady a folder z lista nie otwiera tylko automatycznie film..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: program do nagrywania plyt dvd

Ściągnij sobie darmowy program do nagrywania płyt dvd Ashampoo Burning Studio 2010 Advanced trzeba tylko zajestrować się na ich stronie i dostaje się darmowy klucz na pocztę wejdź na http://www.dobreprogramy.pl a co do filmów pewnie nie masz wszystkich odpowiednich kodeków też ściągnij z tej strony kodeki K-Lite Codec zawiera wszystkie potrzebne kodeki w sobie polecam bo sam używam jakbyś miała problemy to zadaj pytanie na prv :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zlukaj Nero, uzywalam przez kilka lat i byl spoko ;)

Nero teraz to nie Nero przerośnięty program dużo waży zamula kompa teraz jest dobry program jak już wcześniej pisałem Ashampoo Burning sam używam i jestem zadowolony :)

Inne tematy z forum

Dobry, polecany adwokat z Trójmiasta (173 odpowiedzi)

Czy może ktoś polecić z czystym sumieniem dobrego adwokata w Gdańsku ? Rozwód, podział majątku,...

Magazyn firmowy (13 odpowiedzi)

Dzień dobry, mam problem z Subiektem GT. Jak dodawać na stan produkty które sam produkuję? Do...