projektowanie i aranżacja PIERWSZA KLASA
Do firmy perTE trafiłam trochę przypadkowo.Wysłałam e-maila z zapytaniem do kilku firm w sprawie dość błahej i prostej (tak mi się przynajmniej wydawało)dotyczącej funkcjonalnego ustawienia ścian w mieszkaniu.Jakże duże było moje zdziwienie kiedy otrzymałam jedną lakoniczną odpowiedź.Ale wtedy zadzwonił telefon i przemiły głos po wstępnej rozmowie i zapoznaniu się z tematem zaprosił mnie na spotkanie.To była Pani Dorotka.Efektem spotkania był nie tylko wstępny projekt,na którym mi zależało ale także decyzja o nawiązaniu ścisłej współpracy w zakresie aranżacji całego mieszkania.Od pierwszej chwili wiedziałam,że Pani Dorotka jest fachowcem,z którym chcę współpracować.Rzetelna,pomysłowa,o każdej porze do dyspozycji.Szalenie pomocna dla osób mających małą ilośc wolnego czasu i nie do końca wiedzących co jest dla nich dobre.Naprawde bardzo polecam skorzystanie z porad i umiejętności Pani Dorotki.Jeśli ktoś jest odważny niech odda swoje "cztery katy" w ręce Pani Dorotki i Pani Agnieszki.Niech pozwoli sobie na odrobine szaleństwa!Świetny gust i wyczucie smaku obu Pań będzie gwarancją doskonałego efektu końcowego.Ja tak zrobiłam.Nie żałuje i wiem,że była to najlepsza z możliwych