projekty archon

Mam pytanie, spodobał nam się jeden pojekt tej firmy. Chciałabym zapytać czy wiecie ile kosztuje zmiana w projekcie tzw. przerobienie garażu na pokój czyli zamiast drzwi garażowych ma byc okno. Zupełnie idealny ten projekt by był jak by jeszcze można było zrobić wejście na poddasze i tam jedno choć pomieszczenie. Ciekawa jestem czy jest to do zrobienia, ale czy wtedy cena projektu nie wzroście do kosmicznych sum. :(
to dokładnie ten projekt:
http://archon.pl/gotowe-projekty-domow/dom-w-jonagoldach/m4b5d997ca8627
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: projekty archon

u nas za zmianę dwóch okien 500zł u nich w oddziale, ale jak poszukasz sobie architekta to wychodzi taniej:) no i najpierw upewnij się czy dana zmiana jest konieczna do wprowadzenia w projekt:) są zmiany istotne, które należy wprowadzić i nieistotne:)

Re: projekty archon

no włąsnie nie istotna sprawą jest chyba zrobienie uzytecznego poddasza tak mi się wydaje.

Inne tematy z forum

białe blaty w kuchni (40 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was posiada białe blaty w kuchni, ładnie to wygląda, ale czy jest wygodne?

ile czasu potrzeba aby wykończyć mieszkanie 42m2 (41 odpowiedzi)

Witam, mam pytanie : ile mniej więcej potrzeba czasu aby wykończyć mieszkanie 42m2 w stanie...

Folia na okna lustro weneckie (5 odpowiedzi)

Proszę o opinię wszystkich doświadczonych użytkowników tego rozwiązania. Czy folia dostępna...