prośba o pomoc

witam mam pytanie może ktoś udzielić mi odpowiedzi jak można umotywować w tzw. LM chęci do pracy w charakterze sprzątacza bo nie mam pojęcia jak taki list napisać
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: prośba o pomoc

proponuję napisać że zawsze lubiłaś sporty wodne, a kurz przypomina Ci o sawannie na której się urodziłaś... dzięki temu praca sprawia Ci dużo satysfakcji, bo lubisz kontakt z powierzchniami płaskimi
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

To już casting na sprzątanie robią ale jaja w głowach im się przewraca .Jak już to niech cwaniacy za przyjazd zwracają :))
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie ma sie z czego smiac, bo takie mamy czasy niestety, ja proponuje napisac ze lubisz lad i porzadek oraz, ze cieszy cie efekt koncowy wykonanej pracy , na mojego pracodawce zadzialalo;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Może coś w ten deseń?

http://www.joemonster.org/art/6466/Bardzo_szczery_list_motywacyjny
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

praca z otto w holandii (48 odpowiedzi)

cześć, mam pytanie, ktos byl zatrudniony przez otto w holandii? jakie warunki mieszkaniowe?...

asystentka stomatologiczna - gdzie zrobić kurs, ile się zarabia? (48 odpowiedzi)

czy jest tu osoba pracujaca w tym zawodzie? Gdzie mozna robic jakis kurs w tym kierunku? ile sie...

Praca dodatkowa (28 odpowiedzi)

Witam, Czy w Trójmieście jest szansa na znalezienie pracy dodatkowej, takiej abym mógł pracować...