proszę o informacje dla mnie to ważne

Od wielu dni pojawia się ogłoszenie
http://praca.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/spawacz-tig-gdynia-dellspaw0612-ogl5542181.html
Jeśli ktoś z forumowiczów ma jakieś informacje na tan temat to byłbym wdzięczny za nie.
Poszukuję pracy, bo mój aktualny pracodawca ma od dłuższego czasu problemy z wypłatami. W moim odczuciu może to być koniec firmy ale póki co mam na utrzymaniu rodzinę. Najgorsze jest to, że około 30 lat zajmowałem się pracą przy produkcji biżuterii srebrnej i nie mam innego zawodowego przygotowania. Znaleźć pracę gdzie zechcą przyjąć i przeszkolić a do tego zapłacić jest trudno.Nawet szkoliłem się na spawacza ale bez doświadczenia nie są zainteresowani i koło się zamyka.
Uprawnienia się skończyły, umiejętności bardzo zmalały bo po kursie nie dostałem szansy na podnoszenie ich. No i tak tkwię w firemce, która ledwie zipie i hałeruję sobie, zamiatam, pomogam w monterce i spawaniu a na poprawę nie ma widoków.
Dlatego jeszcze raz ponawiam apel jesli są zorientowani w temacie niech piszą.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: proszę o informacje dla mnie to ważne

Hands2Work jest tylko agencją (pośrednikiem) więc ciężko powiedzieć od kogo otrzymali zlecenie na rekrutację, jednak cudów w zarobkach bym nie oczekiwał ponieważ tego typu agencje (z tego co mi wiadomo) biorą swoją działkę od pracodawcy za każdego pracownika, a nawet spotkałem się z czymś takim, że sami płacą pensję natomiast z pracodawcą nawet nie ma opcji żeby się dowiedzieć ile faktycznie płaci za Twoja pracę.

Re: proszę o informacje dla mnie to ważne

kilka miesiecy temu bylem na przymusowym wolnym poniewaz skonczyla mi sie wiza do usa,wiec o pracy na statku nie ma mowy.grzebale w ogloszeniach dla spawaczy i znalazlem tych oszolomów wyslalem 15e razy cv i nic a teraz pracuje w szwedzkiej firmie 2 tyg za woda 2 tyg ciesze sie zona.

Inne tematy z forum

Własny biznes do 40 tyś zł (22 odpowiedzi)

Witam macie może jakieś pomysły na własny biznes z budżetem do 40 tyś zł ?? Myślałem nad prostym...

zarobki w Mohito /LPP (13 odpowiedzi)

Witam, orientuje się ktoś jak wyglądają zarobki w sieci Mohito? System premiowania?

infolinia praca (14 odpowiedzi)

Konsultant Infolinii Medycznej · LeasingTeam Sp. z o.o. , czy ktoś orientuje się, czy jest to...