proszę o pomoc

proszę o pomoc
witam bardzo proszę o pomoc jestem 21 letnią samotną matką 3 dzieci poszukuję bardzo pracy dorywczej np sprzątanie mycie okien ,wychodzenie z psem i inne podobne rzeczy każdy zarobiony piniądz przeznaczam dla maluszków. mój najmłotszy synek ma dwa miesiące i okazało się ze ma zapalenie puc bardzo proszę o pomoc bym mogła zarobic na antybiotyki i specjalne mleko dla dziecka bardzo prosze.

Zobacz ogłoszenie »
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

magdus_w@wp.pl napisz do mnie mejla
cos poradzimy
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

21 lat i trójka dzieci?! Kochana wybacz szczerość - ja bym Ci książkę o antykoncepcji podarowała
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Masakra 3 dzieci w takim wieku gdzie ty miałaś rozum robic tyle dzieci nikt ci pewnie nie dokrztałcił skad sie biora dzieci teraz prosciej prosic o pomoc!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ona nie prosi o pieniądze,a o pracę!!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

do mirela

nmoze prosi o pomoc ale chce sama zarobic nie kazdemu wszystko latwo wpada niektorzy musza na to zapracowac idioci!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

do asia

ten komentarz uwazam za nie potrzebny dziewczyna stara sie i nie pisze ze przyjmie pieniazki tylko chce uczciwie zapracowac a co do wieku to sama jestem matka 4 letniej coreczki i rowniez mam 21 lat nie uwazam zeby to bylo cos strasznego kazdy popelnia w zyciu bledy ale dziecko to najwieksze szczescie jakie moze nas spotkac podziwiam dziewczyne ze zostala sama i chce dzieci wychowac anie oddaje do domu dziecka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

tak dzieci to szczescie ale trzeba miec tez głowe narobic sobie tyle w takim wieku a puzniej nie miec co dac zjesc tym dziecia
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

analfabeci

ORTOGRAFIA SIĘ KŁANIA! jak pisać to poprawnie! (nie jest to skierowane tylko do Pani, która pisała ogłoszenie)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Do madrala

I kto tu mówi o ortografii??Najpierw sam/sama naucz się pisać poprawnie a potem innych pouczaj
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

O co chodzi?

"Mądrala" nie zrobił błędów.
Jeśli chodzi o autorkę ogłoszenia, to ręce opadają. Jak w obecnych czasach, z dostępem do internetu(napisała ogłoszenie) można być tak.....nie wiem jak to nazwać? bezmyślną? niedoinformowaną? Można zrozumieć- 1 dziecko- błąd młodości, ale 3 ?!?! w tak młodym wieku?! Bez ojca?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0